2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ben durmim demi ağlıyım ben....ağlıyımm...yaşlandık şişkolaştıkk.....pardon şişkolaştımm..ben senin kg de olsam uçarım..kanatlanıp bir dala konarım:)))))))hehehehehe

aglama kardesim,iki dogumdan sonra zayifladiysan,simdi hayli hayli zayiflarsin.....biraz zaman.....

evet ikinciden sonra çok zayıflamıştımm... 68 70 okadar olunca süper oluyorr inşallah yaza kadar gider... oğlumla havuza denize cuplayacağız..hamileyim diye gitmdik tatile acısını çıkaracağız inşallah...

bende bu yaz deniz cok istiyorum..cok ozledim sicak kum,deniz ve yuzmeyi.....bu yaz hepimiz bebislerimizle yuzucez....insallah....

:roflol:kısa olanamı canımm..eğer oysa..herkes bayılıyorr...kusaföre tarifle kestiriyorumm..sinir ediyorum kuaförü.....yoksa kesemiyorlarr...ancak kısa saç olarak o gidiyor yüzümee..burun büyükyaa:roflol:ancak burunu o saklıyorr..yoksa başka kısa saç gitmiyor yüzümee..saç rengimide hep dediğim gibi arzuyada ben boyuyordumm..birkezz sadece balyaj attırdım röflesinide balyajınıda ben yapıyordum hepp..ama şimdi kuaföre gideceğim bebek varr uğraşamam..elime ayağıma dolaşırr..

silmisin canim ewet kisa olan uzunlarda super...kuafor seni bilse diyecem tekno cugumun gibi yap diye.....

arzu şimdi bile çok zayıfsın lennn....:mymeka:allah seni kahretmiyee.e...sengözlerimebaksanabnapcam len ben...:roflol:bide benimde maşallahım var deyo....:dilcikar:hamileyken bile zayıf hatuna bak..ikinci resimde bomba gibisin..maşallahh..tütütütüttü:nazar:a.s.

kreeft cim.....valla benim oturduğum yerde birkaç çarşı var kuaförler var içlerinde çarşıya gidiyordum ama hiç kuaförlerine gitmemiştim.birkere mecburi gitimm...kuaför bana dediki hep görüorlarmışş müşterileri beni gösteriyormmuşş saçlarımızı öle kes diye..çok beğeniyorlarmışş...şaşaırdımm..valla herkes saçımdan tanıyor beni...buralarda:pP

izmir sıcak olmuyormu ki ısınma sorunu neden yaşıyorsunuz...ister yardım eden olsun isterse yardımcınn...taşınmak çok zorr..tiksinç bişeyy...5 kez taşındımm...öğhhhhhhhhhh....2 kere daha yaprız sanırım..hayırlısı...

cnm ben izmirde değilim eşimin görevi dolayısıyla dışardayız ama izmirliyim merzifondayım şuan burası çok soğuk oluyo ama taşındım çok şükürr evim sıcacık çok rahatım...

çorumlucum çok güzel olmuş merve onlar her haliyle güzell kaç gündür girmedim birsürü şey yazmışsnız anam yetişemiyorum size:)))

arzucum ghanelecim çok tatlı bebişler maşallah onlara...

kızlar bebişlerin hespi çok tatlı hepsine yazıların hepsini okuyamadım artık burdan takip ederim özledim walla sizlerii

he vallaha sacli alisti herkes oyl diyor :-(((
esim de oyl diyor oglum napion diye beni dei ediyo mahsuzdan :roflol:

X