bence de taşınması biraz garip olmuş. burda bebeklerin cicilerinden bahsedilmiyor ki! temmuz anneleri diye bi başlık var ve onun altında yazılıyordu. "temmuz anneleri" başlığında ne konuşulacak o zaman! temmuzda doğum yapması beklenen anne adaylarının yazıları orda kaldı! onların gebelik bölümünde olması gerekmiyor mu, yönetimin dediğine göre. annelerle anne adaylarının paylaşımları farklı. bunu hesaba katarak yer değişikliği yapılmasında fayda var diye düşünüyorum.
ayrıca Çorumlu geçmiş olsun, aramıza yeniden hoşgeldin :) ezgibo, ikinizde çok şekersiniz. sağlıcakla..
bosnike geçmiş olsun canım..nasıl oldu o iş bu kış gününde allah yardımcın olsun canım...halı yıkamaya ver kurutamazsın sen bu soğuktaa..onlar makinelerle hallediyorlarr..
Zaten hastaydım şimdi nasıl olurum bilemiyorum.ama çok komikti sabah.tuna mızırdanmaya başladı.bende yataktan bir ineyim dedim şılap diye bir ses geldi.eşime dedimki erdinç kalk evi yine su basmış oda yinemi yaaa demeye başladı çünkü 3 ay önce yine başmıştı.aynı yerden.anlıcan sabah 5 ten yediye kadar su temizledik goncamla.
Teknolog şimdi dikkatimi çekti sen oğluşuna uğu böceğimmi diyorsun.hatırlarmısın çocukken uğur böceklerini yakalardık.ve onlara uç uç böceğim annen sana terlik papuç alacak.derdik.uçarsada dileğimizin kabul olacağına inanırdıkkk.. :))
evet evimizin uğur böceği meleği herşey diyoruzz....evett hemen hemen hepimiz o nu yapıyorduk..şimdilerde çocuklar uğur böceği nedir onu bile bilmiyorlarr...
Evet canım çok iş çıktı.şimdi annemi bekliyorum birazdan gelir. o gelsin bütün evi baştan aşağı silicem.yarın akşamda halılar gelir eski halimize döneriz.tek sorun ne kadar doğalgaz yanarsa yansın yerlerde halı olmayınca sanki ev ısınmıyormuş gib geliyor bana.zaten tunada yeni yeni iyileşmeye başladı tekrar hasta olmasından korkarım.