2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ne bilim pek kimseyi tanıdığımız sölenemezz.banada biri yazdı ondan haberim oldu..beni aday göstermi..:)))ondan habeerdar oldum yoksa haberim yoktuu...

bencede bizler biraz saf dışı kalıyoruz geçen seneki isimler aynı ya konu sorumluları ya editör herkez bunları yazmış

Son düzenleme:
evett sivrilerr zaten biliniyor ancak onlar yazılıyorr..değişik seçim olmaz..zatenn duyuruda pek kimse farkında değil...aynı bilindik kişiler seçilirr..

evet diyorumyaa yoksa haberimiz yok...tesadüfi buldumm..yada bildim diyim..yazan olmasa haberimiz olmayacak...sizin habriniz varmıydı...onu yazzdım bendee herkese mesaj atılsa daha iyi olur demiştimm..

sitenin müdavimleri sivrilenleri dışında birbirini tanıyanlar dışında kimsenin haberi yok...ordanda sadece birkaç topiğe bağlı kalmayın genele açılın filan yazmışlarr..bilgisayarın başına geçip mesajmı bakacamm durmadann...bir sistemi olmalı bencee...

En tanışmak istenilen kk üyesi? kısmınaaa...........

yada
En her konuya vakıf,yazmadan duramayan kk üyesi?

hımmm görmemiştim ama eskisi gibi yazmıyor oysa burda kız cadı nirdesin çık ortaya senin hakkında atıp tutuyoruz:))))

evet canım ne cevherler varmış biizm çorumluda döktürmüş resmen...artık burası açmıyor anacım onu gelmezz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…