2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Canım duygucum hoşgeldin neler kaçırdın nelerr.:))ne renk yaptıracaksın canım benimm...

Keeft canım dönemiyor tam........ AZCIK yan dönüyorr tembel benimki anacımm..kilodanda kaynaklanıyor sanırımm...ama benimki içinizde en küçük sanırım...22 temmuzluyuzz bekliyoruz...

CİMCİME saol canımm....

kreeft canım boyu kaç tosunun...uzun baya öle görünüyorr....

duygucumm...yawruuu uyuyorrr....yanaklarından yalayacakmış uyanınca benim öle yapıyorr..

2 hafta once 66 cm di canim..benimki donuyor,birsey yaptim diyede bize bakip guluyor.. bu ayin icinde de tam emeklemeye baslar sanirim..simdi done done odanin icinde geziyo,koltugun altlarinda buluyorum hep...masallah....

pamuk paşa gelmiş hoşgelmişşş yerim ben bunu....yakışıklı oğluşş süeterini yesinlerr..mucksssssssssssssssss...maşallahhh....kız o bacaklar ne öleee ısırmalıkk olmuş yaaa yerim hee....

Son düzenleme:

benimkide dönmek için çok çaba sarfediyor ama poposunu dönderemiyor kilodan sanırım 8,5 olmuştur tahminen.

en kucuk bebis ebisin bebegi sanirsam bende 29 temmuz benimki donuyor her iki tarafada masallahhhhhhhh
darisi basiniza

ay ben bunları yıerimm yerimm oyy çok talılar yaa ..duygusum senın oğlan zayıf felan değil kızz bı ara takıntılıydınyaa maşallah bacaklara bakk tam ısırmalık olmuşşş..bizim oğlan 26 temmuz doğumlu 8.5 kilo tam dönüyor kendısı 3 gündür yukseklerde bırakamıyorum malesef artıkk

Son düzenleme:
kızlar benim oğlumda neredeys e4.5 aylık dönmüyor daha çok tembell olcakkmirmirmirmir

bekleyelim babakalım beyfendi ne zaman döncek biz kilodan diyoduk ama roseninki 8.5 kilo bizimkinden biraz şişmam biz 8.100 gr demekki değişiyor bebekten bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…