2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

bidenem annem türkiyeden getirmisti onu :roflol:
burada da bulmak pek mümkün olmuyo.. sali pazarindan almisti annem tekirdagda izne gittiklerinde :)

bu arada ne bu pozlar kuuuuu ikinizde artist gibisiniz .. durun bende güzel bi foto koyyimda sora silerim

dogumdan iki hafta sonraki halim..

..silinmistir..

görmek isteyenler özelime adreslerini yazsinlar imzali posterimi yollarim:roflol:

Son düzenleme:
ayyy teknologcumm hepsi sana benzioo yaaaa masallah hele kizin ayni sennnn:roflol:

ghanelicim soldu cnm yha bronsit olunca günde 500 cc zorla yedirdim

bencee oğlun benziyoo valla diğer ikiside karışmış hastanade heralde

:dilcikar::dilcikar::roflol:a.shihoyyytVALLA BENZETEMEDİM BEN BİR TANESİNİ KENDİME ..YANARIMDA ONA YANARIMMsenağlama

AŞKİTO CANIM ŞEKER GİBİSİNN..ANAN SENİ BAL İLEMİ YOĞURDU:1rolleyes::dance:

evet canım belli oluyo zayıflamış şimdi nasıl yemesi falan hastalığı geçtimi

kızlarr yaaa dünde oğlumu yatırınca uykusunda sanki ağlıyo gibi hemde durmadan şimdi yine oldu napıcam ben eşimde yok sanki biyeri ağrıyo inliyo uyandırayımmı

atlattik sayilir bidenem. yemeside eskiye dönüyo sükür.
nacizane iltifatlariniz icin mersi boku

Son düzenleme:
o benimkindede var canımyaa
onu bir engeleyemedimm ağrıdan değil inliyor gibi içli içli sonra uykusunda ağlıyorr...uyanıncada hıçkırıyor resmen..sesimi duyunca sakinleşiyorr..neden olduğunu bende anlamadım..normalde hiç ağlayan bir bebek değill..

ama canım bazen bi takılıyo hiç durmadan dakikalarca yapıyo önceden yapmazdı biran korrktum
haaa bende saçımın öylee olmasını çook iistiyorum sen kendinmi boyuyosun
ama benim saçımda siyah vardı boya üstüne kızıl attım çok az tuttu hatta 5 6 kez sonra duydumki siyahın üstünde renk tutmaz
şimdii bekliyorum boyalar çıksın sarı yapıcam
çıkmasını beklemem şart mı

bebeklerde rüya görüyo kizlar yha. ellemeyin :) ben bile $u yasimda agliyom kahkaha atiyom uyurken :))) bazen kendi kahkahama uyaniom :roflol:

teknolog eski rengi neykiii

şimdi koyu kızıll...daha açık kızıll....sert gösteriyo buu...siyahın akmasını beklemek gerekiyorr..yada kuaförlerde saçda boyayı akıtan bir madde varmışşş..beklemek istemezsen onunla akıtıp boyata bilirsin...kızıl tenine güzel olurr..ama sen sarı istiyorsun sanıyorumm...:uhm:

arzucumnaniknanikkızıldı saçlarım evet çok yakışıyo ama işte hem dip geldimi kötü gözüküyo hemde sıkıldım değiştireyim diyemiyosun bakımı zor sarınında zor ama bi denemek istiyoruma.s

canim hamile oldugumu ögrendigimde bu renkti.. sora kahve yaptim .. son aylar fenalik geciriyodum. kirmiziya boyattim bak slayt gecim sana dur .. sonuc yine sari .. yani benimki döndü ..dene istersen

Son düzenleme:
valla bende pek dip boyaa felan gerekmiyoo..farkedilmiyor bilee...şimdilik ilerde beyazlar aklar çıkınca nasıl olur bilmem...neyse boyatıncaa eklerim resim:))

nördün kııı senn...bende saç defilesi var sandım haaa....dıkandım haaa:))) süper hepsi çok yakışmışş..bak bana hepsi gitmiyorr..sarı hele ıyyyhhh iğrenç oluor send ehepsi çok güzel olmuş...hamileyken zorda kalmadıkça boyamadımm...sakıncalı diyee sen maşallahh götürmüşşün malı...

canım direk boyayı kırmızıya mı uyguladın değiştimi hemen yoksa önce açıcı sonra sarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…