2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

rose la hemen hemen aynı gidiyoruz bizz....8100 de nerdeyse bir ay önce 8500 olmuşturr..bakalım 25 inde aşı varr..

benım oğlanda 15 gün önce 8500 du bakalım 26 sında aylık ontrole gıdıcez ne oldu ozaman öğrenırızz..25 sınde ne aşısı var yaa
aşı ocak ayında değilmı 4 gün var bizim oğlanla senıkının arasında
benım oğlanın buy ay aşısı yok ocak 25 te var 3 tane

Son düzenleme:
bi<imki 3 5 7 olcak teyzesii en uygunu öle başlamk demişti dr miz...birinci paralı oldu şimdi ücretsiz olcak sanırsam bakalımm daha sağlık ocağından aramadılar aryacaklardı güyaa..

düşmeden otururum ben böyle:)
005vu3.jpg

w640.png

ne oluyor yoksa düşüyormuyum?
006lj5.jpg

w640.png

sanırım düştüm:))
007vt5.jpg

w640.png

016or2.jpg

hep abimmi oturcak birazda ben oturayım
w640.png

düşmeden otoruyormuşş bakın hele yavaş yavaş kaymışız naber:))yerim pembelerde çok yakışmız pamuğaa..çok tatlı görünüyorr..maşallah eloşş...

3. resimde süper bakmışş...anne kurtarmıyonmu napıyonnn bak düştüm der gibi....birde kıyafete bayıldımm..çok güzell..verde kızım da onunla resim çekülsünn:)))

benimkide aynen canımmm benim omzumu bile ıslatıyor emipp..öptüm seni bu arada ben yatakta uyuya kalcam nerdeyse ..iyi geceler..

hahahahaaa:roflol::sm_cool::dance: kaçakmı aşko olsun:mymeka:eek: saate kadar dayandım kısss üsteliktee doğu uyumuştu erkendenn..naniknanikbak şimdi kalktı ben uykuyu alamadım swersem gibinimmmkafamçokkarıştıa.s.

kızlar bizim 4. ay aşımız geçti ama bize vurulmadı pnömokok aşısı sonrada sağlık ocağındanda şimdiye kadar arayan olmadı ben mi arayıp sorsam

kızlar bizim 4. ay aşımız geçti ama bize vurulmadı pnömokok aşısı sonrada sağlık ocağındanda şimdiye kadar arayan olmadı ben mi arayıp sorsam

vakit kaybetmeden en kısa zamanda gitmelisin bence. zamanını fazla geçirme. aşının etkisi azabilir bu durumda sanırım.

benide aramadılar ben karma aşısına gittigimde vurdular 16 aralıkta.bencede git vakit kaybetme

vakit geçince vurulma tarzı değişiyor ama 4 doz yerine 2 doza düşüyor sanırım etkisi değilde geç vurulmuş oluyorr...

Konjuge pnömokok aşısının, 6 hafta (1.5 ay) ile 9 yaş arasındaki tüm bebek ve çocuklarda uygulanması önerilmektedir. Bebeklerde 2. aydan başlayarak en az bir ay ara ile 3 kez ve 12. - 15. aylar arasında bir doz daha olmak üzere toplam 4 doz uygulanır. Diğer yaş grupları için de farklı bir aşılama programı bulunmaktadır. Konjuge pnömokok aşısı diğer çocukluk çağı aşılarıyla birlikte uygulanabilmektedi

ne güzelde düsmemi$$$ ela :roflol: yamulmu$ sadece dimi annesi :)))

bugün gezmeye gittik anni$le
dddddddpc4.jpg

w682.png

ddtt4.jpg

w720.png
daha dönemiyorum ama cok sevimli pozlar veriyorum :p

Son düzenleme:
X