2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

askito canım efe beyimizi az gezdi:mymeka:r demedimmi ben sanaşakkıdımaşallah tosuncuğaa..hasta olmasın yien tosuncukk...

hidencim ben bir porsiyon alabilirmiyimm..popo tarafından olsun...cokacimcoook:roflol:Şeniz

İyi akşamlar 2 gündür yokum diye efe çorbasından banada ayırmayı unutmayın.:)

eloş efeş egoşş yerımm ben sizi maşallah çok tatlısınız canlarumm benımmmmm...EGOŞUM ÇORBANDAN ACIK BENEDE VERIRMISIN EVLADUMMM...

askito bend ebuzdolabı poşeti şişirip veriyorum deli oluyorr..balon veremiyorum eşim çok korkuyor ha patladı ha patlayacak diye..sanırım çocukluktan kalma bir şey..yanında helyum gazlı patlamış korkmuş sanırım şimdi irkiliyorr çok az şişirip verdim ama hemen kaldırtıyorr..bende o yokken veriyorum ...ama poşetlede süper oynuyorr..deneyebilirsinn..

BENDE DENİZ TOPU VERDİM YALAMAYA BAŞLADI.
BENiM KIZIM DİŞİNE GELİR ŞEYLERDEN HOŞLANIYOR BUNLAR PEK SARMIYOR.
NE BULSA AĞZINDA :)

senacecim çok teşekkür ederim.acele olarak bunu yaptım çok iyi olmadı biraz karışık duruyor resimler birbirine uygun değil ama öğrenmiş oldum çok teşekkürler.

efede tam poz vermiş valla eee napsın annesi resimlerini çeke çeke çocuk alıştı artık poz vermeye.tam yoğurmalık valla oyun hamuru gibi olsada mıncıklasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…