2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

:roflol::roflol: uyh tirledim haaaa :)))
sen sari boyama zaten böle dipcik gibisin

degisiklik olmadan yapamiorum napim .. huyum kurusun.
ama druma sordum. izin aldim yaniiiii

cano$ sirf acici canim .. sari islemez . direk vurdum aciciyi kafama :) sora kuaföre gidip turuncu kalan bazi bölgeleri düzelttirdim.

bu arada chat odasi gibi yaptik burasini

yok silmesek okurken anlicaklarda olayi .. fotolar gidince saman bi sohbet :roflol:

iyki saçına bişey olmadı çok yıpratıyomuşşş
evet yaaa bunlar neyden bahsetmişler diye afallıycaklarr:roflol::roflol::roflol:

aayyy hakkatten deli gelinsin
kocan demiyomu karıcım bu saçını beğeniyorum bu kalsın yeter başımı döndürdün:roflol::roflol::roflol:

her türden oluyo iste adama :))))) niye sikayetlensin :))))))
ay koptummmm.. aklimdan gecirdigim herseyi yazmiyorum tabikiii :))

ii geceler canim .. bende daha yaprak dökümünü izlicem birazdan .. mincikladim sizii

maşşallah kızlar bu ne muhabbet ya başım döndü vaallaaa.hepinizin bebekleri süüpppeerr.maşallah hepsine.

çorumlu seninki bu haliyle de çok tatlı kız

sagolun kizlar insallah dalga gecmemisinizdir he :mymeka::mymeka::mymeka:
vallaha icim gidiyor ama az alistim sukur yarin da kontrolumuz var doktor sok olcak gorunce, her zaman ilk once Merve'nin saclarina bayildigini soylerdi senağlama simdi bakalim ne dicek
ula herkes burdaymis gece bak sen su mahsuz karilara vishhhhhhhhhhh kafamçokkarıştı ula herkes resim koymus
bitane gormedim yaws:1closedeyes:

valla gece süperdii çok şey kaçırdınız derim ben çorumlu..hor hor uyuyana kadar gelseydinn..hihoyyyt:roflol::teytey::dance:-tatlicadiarzu-

sagol canim..6,ayimiza girdik,,soyle bir gerilere bakiyorum kizlar bayagi konusmalariniz olmus..Allah muhabbetinizi arttirsin...corumlucum bebisini saclarini kestirmisin,,insan istemesede kiymak zorunda kaliyor...elanin incilerini gordum cok sirin....

ayyy yerim ben senii ne şeker yakışıklı olmuşşyaa delikanlı gibi...gözler sana dönüyor demek senin renginde olcakk...süper olurr süperr..maşallahh..

AŞIK OLDUM BEN YİNE YENİ YENİDENNNkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2Şeniza.s.:asigim:

sagol teknocum,bana benziyor buyudukce oyle diyolar....5 ay doldu ya buyuyorlar,gozumle gordugume bile inanamiyorum,bizde yaslaniyoruz...kucukken bize derlerdi ne kadar buyumusun diye.....simdi tersine dondu...Allah hayirli omurler versin bebislerimize ve bize,boyle buyuduklerini gorebilelim...amin...

huhuuuu yaa sohbeti kacirmisiz...
saclari da tabiiiii...
bende yarin boyatmayi dusunuyoirdum gaza geldim iyiceeee
kreeftcim oglus supper bu arada
masallaaah

kendi donebiliyor mu teknocum...cok sirin oluyorlar oyle... kime asik oldun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…