2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ilgin icin tsk cnm daha iice bugün .. nefes alimi sesi falan daha ii allaha sükür..
bugün komsumun bebegini gördüm .. o da temmuzda dogum yapti.. disarsi 3 derece ve rüzgarli ..cocugu cikarmislar sapka ceketle ne burnunu kapatmislar ne bisey. hasta olmuyomu dedim rüzgar yutunca .yok dediler. bense disari cikarken cocugun yüzüne örtü kapatiyorum soguk almasin die .. anlamadim gitti. salmak mi lazim ?

geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim meleğinn..evet çok saınırsan daha çok hastalanıyorr...bırakk birazz sağlamlaşsın vücutt herşeye alışsınn..

sewindim hilmiyecim bebeğinin ii olduğunaa ewet ne kadar dikkat ediyosan o kadar hasta oluolar o kadar sıkmamak lazım bende sarıyorum ama çok öle sımsıkı yapmıyorum oğlumu kulaklarına dikkat ediyorum daha çok...soğuk girmemesine...

ilgin icin tsk cnm daha iice bugün .. nefes alimi sesi falan daha ii allaha sükür..
bugün komsumun bebegini gördüm .. o da temmuzda dogum yapti.. disarsi 3 derece ve rüzgarli ..cocugu cikarmislar sapka ceketle ne burnunu kapatmislar ne bisey. hasta olmuyomu dedim rüzgar yutunca .yok dediler. bense disari cikarken cocugun yüzüne örtü kapatiyorum soguk almasin die .. anlamadim gitti. salmak mi lazim ?

iyi olduguna sevindim canım,derlerya çingen bebesi hasta olmaz evde sakınan bebekler hasta olur derler dogrumu acaba gerçi bu lafı en çok kayınvalidem söyler ben pinpirikliyim diye kızım sana söylüyorum hesabı:roflol:

028ao6.jpg

w483.png

029ks4.jpg

w640.png

034wi2.jpg

w640.png

036xn6.jpg

w640.png

abarttım sanırım ama ne yapıyım aşıgım ikisinede bide elanın salyası olmasa

pembe pamukla kıvırcık abii ne kadarda mutlu ela hanım maşallahh...yerim ben çifter çifter onlarıı....saatten anladığım kadarıyla ela hanım yine gecelemişş....

evet canım memleketteydim bayrama 1 hafta kala gittim kayınalidede var internet ama şifremi unuttuğum için girdim ama yazamadımm sen nasılsın canım bebişin nasıll

çok tatlılar maşallah arzucm ne kadar benziyorlar birbirlerine yerim ben onları...

ghaneli ben tahmin etmiştimm ...bebek iyi teyzesi büyüorr...seninki gibi iştee..büyütükçee çirkinleşiyorlarr:roflol::dilcikar:

dsc00311ez4.jpg

dsc00236ui6.jpg

dsc00266lt3.jpg

photofuniaaef55cyc3.jpg

dsc00271pw0.jpg

dsc00274of8.jpg

dsc00299lx4.jpg

dsc00314tz6.jpg

dsc00324va2.jpg

img0598ry6.jpg

bu oğluşumun ilk doğduğu anki fotosu diğerleride şimdii

Son düzenleme:
teşekkür ederiz teyzeleri
aaa teknolog kız niye sıfırladın yavrunun saçlarını bu kış ayında baharı bekleseydin keşke

bahara yakışıklı gircezz nasılsa kesilecektii...şimdi evden pek fazla çıkılmıyorr kelini kimse görmüyorr baharda durmayız gezerizz..keltoş olmasın oğlum gezerkenn:)

w733.png

Son düzenleme:
X