2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

aman yerim sizin hepinizi ben masallah nasil da degisiyolar guzellesiyolar
ben kizimin sacini kestim sekilsiz oldu keltos yapcam yaza kadar buyusun de guzellesin minicigim benim babasi beni kesecek :))))))

:dilcikar::uhm:senağlamarose canımm söledim zaten rose den kopya çektik diye aşk olsunn:çok üzgünüm::bbo:benneyaptımki

kimsecikler yok biz şenlendirelim bakalım topiği:roflol:a.s:dance:hihoyyyt

Son düzenleme:
canım çok dökülüyordu şekilsiz bir şekilde ve gece memeyle ağzına giriyordu..zaten kesilecekti...bende sıfırladım...uzar yakında..ben çok uzatacağım için yaza kadar uzasın diyee hemende kesi verdimm..öreceğim uzatıp:))) anne saçınında kesilmesi gerekiyordu zaten böyle iyi oldu...çocuklar bile garipsedi ama..olsunn yinede yakışıklı benim tosuncuk:))

iyi yapmissin annesi o zaman
benim oglan kel ya saci ciksin diye bekliyorum
sen guzelim saclarini kesince sasirdim :bbo:
ama benim kuzum boyle de cok tatli olmus kiiiii :asigim: :asigim:

hiden canım yolculukl nasl geçti...pamuğun sıkıntı çıkardımı...memlekete dönmek nasıl bir duygu..nasıl geçiyorr**

[B]yolculuk bombaydi
pamuk butun ucagi gezdi kucaktan kucaga
son saatini de kokpitte pilotlarla gecirdi :roflol:

memleket super
pamuk da bende keyifliyiz..
meleklere opucukleerr a.s.
[/B]

yerim ben onu..tabi pamuk şeker gibi melek kucaktan kucağa gezer öyle..ikinizide bizde öptük...

ay hilmissss
benim oglana da almis kuzenim boyle bir takim
sapkasneredeyse ayni..cok gulmustum ege giyince aga gibi :))
heheee koca adamlar ya..
resim cekince koyarim bende

koy koy mutlaka bekliorum.
sen tr ye mi gittin lem?

teknolog cok cool olmus yanniz kapacaklar cadi kizlar :p

perihan koca bosicak seni kizzz :)))) nasi oldu koy bakim resmini

kapan kıslar yesinler biryerlerini:))kaptırmam ben oğlumu..birtek hiden kız yaparsa ona vercem..başka kıslara yok:)))

w300.png

Son düzenleme:
arzu pişik kremin yoksa karbonak bir bardakta suyla erit pamukla sil canım süper iyi geliyorr..memnun kalacaksın..

teknolog bacım sana şaka dedıydım bennn:))))))) maşallah hep nettesin heee..bu arada bebışler maşallah çok şekersınızzz..

çocuk sakin iş olmayınca napacaksınn..:))) yokkız çocukların bilgisayarları hep açık....benimde site hep açık haliylee ...reftesh yapıyorumm...yazan varsa cevap veriyorumm..yoksa bu saat oldu ben çamaşır seriyodum daha:))) şaka yaptığınıda biliyorum arkadaşımm..saoll çoraplar içi n bu arada işe yarıyor :))

X