2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

aşk olsun belki ben alırdım kızıma

ayyy evet yaa ela cım arada kaynadı yerim ben o pembe pamuğu tamam artık oğlum karar verir artık...hiden ve senin kız arasında :roflol:

benim oğlanda fena değil ela kız bir düşünsün :))

ooooooo ela hanımın talipleri çoğaldı yandı benim oğlannn:sm_cool::teytey:

ama bütün kızlar çok güzel

çirkin bebek yokki maşallahh...hepsi birbirinden güzel..yeni versiyon yeni nesil hepp cool maşallahh...:nazar::1rolleyes::1hug::dance:

uyuyodum tabikinee nerde olabilirimm..doğukan erken yattı erken kalkar uykusunu alır diyee gecelemedim bende erken yatim uykumu alim dedim...burdaydım sabah..6.30 da uyandı şimdi yatıyorr..

aldım canımm...şimdi çay keyfi yapıyoruz çocuklarlaa..gel eloşu getir ben bakimm sen uyu...tosuncukla oynarlar beraber benimki bebekleri çok seviyorr..pişik geçtimi??

uyuyor şimdi bilmiyorum uyanınca bakıcaz artık.allahtan gece uyudu 3de yattı ama uyudu

bu arada oh oh çay keyfi ha bende şimdi demledim koçişle içicez daha kahvaltı yapmadık

Teknolog Aoğluşuna Bandana Çok Yakışmış.

Abonman Bakıyorum Kapı Kapı Gezip Kız İstiyorsun Şimdiden.

ayyy yakinsiniz yaniii .. ben duramazdim yaa. duyguya diyorum belcikadan buraya gelecek ya görüselim diye.
o kadar isterdimki böyle hepimiz bulusalimm..

öle deniyorda ayarlanamıyorr.birde soğukk..bebekler üşütür vs vs ama gerçi dediğinde doğru olabilirr çok istenirse...utanıyoss galiba:)))) senin tosuncuk nasıl oldu bu arada..

X