2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

KIZIM GELiN OLDU...
AHHH AHHH ŞAKASI BİLE DÜŞÜNDÜRÜRKEN, BEN KIZIMI NASIL EVLENDİRECEĞİM....

nbbbbhy7.jpg

düşünme annesi baksan a oda memnun değil gitmektenn..yazık nasılda ağlıyorr yavrucakk..hem giderim hem ağlarımmı diyo yoksa:))

cnm benim yaptığım site ben sana atmıştım sankii öle hatrlıyorum...

bosnike boşnak böreği müthiş olur bi arkadaş yapmıştı tepsinin yarısını götürmüştümcokacimcoook
bu arada arkadaşlar bu ay içinde istanbul pendik'e taşınacağız.istanbulda oturanlar siz hangi semtlerdesiniz?

napcanız gencize istanbulda otur güzel memleketinde..pendik güzel ben severim pendiği...annemin akrabalatı oturuyorr..gerçi ben gitmeyeli oralara 10 sene olmuştur değişmediyse..

canım zaten istanbul bahçelievlerden karadeniz ereğliye gelin gittim.ereğli çok güzel bi yer hiç gitmek istemiyorum istanbula.ama ne ben nede eşim buralıyız sadece iş için buraya yerleşmiştik.işlerde iyi gitmeyince dönmeye karar verdik.istanbulda evde var işte bi derdimiz olmayacak inşallah.şimdi taşınma yerleşme beni düşündürüyor.muhtemelen bi süre kulübe giremeyeceğim:çok üzgünüm:

canım taşınma çok zorrr..allah yardımcın olsun...bu arada bebeğe tulum all..çok işe yarıyor böyle zamnlarda..üşütmmeiş olursun...allah kolaylık versinn..

Allah kolaylik versin sana gencizecim...ben 8 aylik hamileyken tasinmistim yusuf uma...cook zor...yardim edenin olur insallah...

canım zaten istanbul bahçelievlerden karadeniz ereğliye gelin gittim.ereğli çok güzel bi yer hiç gitmek istemiyorum istanbula.ama ne ben nede eşim buralıyız sadece iş için buraya yerleşmiştik.işlerde iyi gitmeyince dönmeye karar verdik.istanbulda evde var işte bi derdimiz olmayacak inşallah.şimdi taşınma yerleşme beni düşündürüyor.muhtemelen bi süre kulübe giremeyeceğim:çok üzgünüm:

anowwww kuuuuu bende kdz eregliye gelin gittimmm :KK70:
gercekten birakilacak yer deil ya .. cok güzel . tam bir avrupa kenti ..
hakkinizda hayirlisi olur insallah canim.üzme kendini:1hug:

bu arada masallah kuzuna .. gözler muhtesemm.. essek gözlümmm

hele yaz gelsin tozu dumana katacağız oğluşum ve meleklerimleehihoyyyt...sıkıldıkk bu sene gezemedik fazlaca bizimki hoşşikler dururmuu:lepi:...acısını çıkaracağızz....

aşkito canım baklık çekti heee:roflol:Şeniz....versene oğlunu yiyemmm hüpp diyee..kılçığıyla bilem yerim ben oniiii:1hug::roflol:

askıtom balığın çok tatlı maşallah ben yiyem onu

Askitocum Canım hemen gel dolapta hazır bir tepsi var ama yanında gelirken balığıda getir fırında balık buğlama yapar onuda yeriz olmazmı:))) bu arada efe 11 temmuzdamı doğdu?

ama teyzo$lari benim baligim süs baligiii :KK70: öpebilirsinizz ama yemek yasak :nazar:
:smiley-cool:

bosnike 11 deil canim 12 temmuz

X