2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

anaa çok tatlı olmuş bu maşallah evet aslında yaza kadar uzar sonrada poşalığa(bizim yörede çok gezene derler):roflol:sırnaşık şey

aynen annesiyle gezecek bu poşaa:) annesi çok gezdiği için...oda mecburr:)) ilk de arzu elaya git cezz:)))))

trabzona geldimm...canımm..birgün kaldım ama yaylalar süper havası vs...akcabat köfte yedimdi..birde ünlü kuru fasülyeden..validenn...yemek için gelmişim bendee:))) çok kalamadım yoksa çok güzel yerşeri vardı....

bbbla8.jpg

KIZIM NASIL TEYZOŞLARI :)

ohhhhh genç kız olmuşşş bu annesi...yakında istemeye gelirlerr...maşallahhh............

çanakkaleyemiCADIARZU:roflol::dance::uhm::nazar:geziye gelince gelim kızz..şehitliğee....a.s.

HE GIZ ÇANAKKALEYE GEL..BU YAZ EŞİMİN ARKDŞLARI GELDI ZONGULDAKTAN OYUNDAN TANIŞTIĞI GEZIYE HEMN GITTIK BIZDE.. ONLARIDA TAKSIYE ALDIK TURLA BERABER GEZDIRDIK HEM GEZDIK HEM GORUŞTUK ..İYİ OLDU YANE,:asigim: SEN GELİNCEDE GELIRUKKK...

Bakıyorum her kes şimdiden tatil planları yapıyor.sizi gezentiler sizi istanbula gelen yokmu bizede bekleriz.size boşnak böreği yaparım.

arzu canan masallah yaa cok güzellerr

nazli nabtin kuuuuu :KK70: ögretmenmi olduuuuu o maymunn :roflol:

ay benimkide nemo balik oldu :KK70:

6e2497d8ca162e2f34bea8.jpg

w450.png

cocukllar büyünce onlari maymun ettigimizi görsünler yicez fircayi benden sölemesi :KK70:

bosnike ben gelirim anam sen sür firinaa..babamin özel jetine atlayip geliom .. iki saat sora ordayim :p

hele yaz gelsin tozu dumana katacağız oğluşum ve meleklerimleehihoyyyt...sıkıldıkk bu sene gezemedik fazlaca bizimki hoşşikler dururmuu:lepi:...acısını çıkaracağızz....

aşkito canım baklık çekti heee:roflol:Şeniz....versene oğlunu yiyemmm hüpp diyee..kılçığıyla bilem yerim ben oniiii:1hug::roflol:

Askitocum Canım hemen gel dolapta hazır bir tepsi var ama yanında gelirken balığıda getir fırında balık buğlama yapar onuda yeriz olmazmı:))) bu arada efe 11 temmuzdamı doğdu?

X