2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

teşekürler canım o kapşotlu tşört vee tulumm varya tşört oğlumdan tulum kızımdan kalma:)))

maşallah teknologcum çok tatlı nazar değmesin...

srose,zinedila,tegnolog yavv üç yakışıklı ardarda dizilmiş gözlerim bayram etti valla.ilerde kızları peşinden koşturacaklara benziyor.
srose oğlun tam esmer güzeli acayip yakışıklı olacak.tegnolog oğluşun bebeto maaşallah.zinedila seninkide acayip karizmasengözlerimebaksanab
kızımı eran barışla kerttik:teytey: yoksa birinize talip olabilirdim.sırnaşık şey

aşk olsun benim pamuşum çirkinmi kimse yorum yapmıyor:dilcikar::dilcikar:

aşk olsun benim pamuşum çirkinmi kimse yorum yapmıyor:dilcikar::dilcikar:

arzucum senin fıstığa bakarken benim cimcime kucağımdaydı bişey yazamadım.teşekkür edebildim.yoksa ela hanımı es geçermiyim hiç,"EN GÜZEL ELA BİZİM ELA,EN GÜZEL ELA BİZİM ELA :teytey::teytey::teytey: hihoyyythihoyyythihoyyyt"

sagol canımmma.s.a.s.

heeeyytt çekilin bi yakışıklı daha.maaşallah hidencim oğlun pamuk helva gibi cidden.bu arada yine kaşığı elinde paşanın yemek vakti çektin sanırsam :))

heeeyytt çekilin bi yakışıklı daha.maaşallah hidencim oğlun pamuk helva gibi cidden.bu arada yine kaşığı elinde paşanın yemek vakti çektin sanırsam :))

sağol şekerrr :1hug:
pamuk ki ne pamuk :asigim:

bu aralar en sevdiği oyuncak kaşık hayatım..
bana gülmediği kadar elindeki kaşığa gülüyor..
kafasına vuruyor onunla..
:roflol:

bu arada bütün erkeklerimis çoook yakışıklııı
kızlarımızsa afet afetttt

ayyy yerim ben eloşuu çirkin olurmu benim pamuğum arada kaynadı bencee...pembe barbie kızışımm...maşallahhhh

EVET KIZLARR YENİ BİR AKIM BAŞLATIYORUM BEBEKLERİN DOĞUMUNDAN BU ZAMAN DEĞİŞİMLERİNİ GÖSTERECEK RESİMLER EKLİYORUZZ..AY AY ..DOĞUM1. AY 2.AY ..............BAKALIM NE KADAR DEĞİŞMİŞ PRENSESLER VE PRENSLER..HADİ BAKALIM BEN EKLİYORUM HEMENN..BUYRUNN...yerimsenibena.s.

Son düzenleme:
DOĞDUM BEN TEYSELERİMM...BİRKAÇ SAATLİK VE 2 GÜNLÜK RESİMLERİM...

Son düzenleme:
rose maşallah hidenin ogluna benzettim ikiside sarı:)kız ayaktamı duruyor maşallah

il doğduğu zamanlar bende benzetmıştım canım hatta eşim ege nın resmı gördüğünde bızım oğlanmı bu dıye sordu okadar yanı...şimdi bıraz değiştiler tabıı..ayakta kalıyorda çok duramıyor yıkılıyor orada arkası koltupa dayanıyor ondan öyle yanı:)

teknologcum şekerım pembe çoraplarımız okurken kaldığım ev sahıbının kızının bir türlü alamadığı köpeğine aldığı çoraplar benım oğlum akısmetmiş:))tam gıydırrım çektım çorapları değiştirmemişim sonradan fark ettım kesin gidip onları görürler dedım sende onları görmüşsünlülülülülülü orda okadar yakuşuklu oğlum varken hayret bişisin:mymeka: sen oğluma bak benım bak ne güzel ayakta duruorr hatta oturuorr
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...uz-anneleri-ve-bebekleri-106.html#post4491892

abonman,srose,arzu-ela duyguş teknelok bebişler çok tatlı maşallahh hepısını öptummmm

kız pembe çoraplarmı vardı rose ben onları demiyorum o ayağında oyuncaklı çorapları demiştimm..oynuyorya elleriyle..onları..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…