2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Sağol doğduğunda herkez aynı baba dedi.aşırı benziyordu.şimdi herkez aynı sen diyor.baba bozuluyor ama ne yapalım :))
teşekkür ederim.amin.

Anneye benzese ne olcak bu erkeklerde alem yaaa.:kızgın:..benimkilerin hiç biri bana benzemiyorr..:1no2:3 de 0 hala eşim bzen bu sana benziyor denilincee sinir oluyorr.:eek:klava:.ee karnında taşıı cefasını çekk sefasını baba sürsün olurmu şimdi ala alaa..:nazar:ossun sağlıklı olsunlarda kime benzerse benzesinlerr..yerimsenibenhuyları bana benzesinn..babaları gibi mızmız olmasınlar:roflol::sm_cool:

Evet onu sorcaktımm niye kızrmış diye..alerjisi varmış gibi..çokmu öpüyorsunz..babada sakallı öpüyorsa tahriş ediyorDUR... tikkat :)) edin kuzuyaa.kıss saçlarıda dökülmüşş iyicee..bizimki hla çok ama arka açıldı biraz..

babası çok dikkatli kıyamaz benim gibi şapur şupur öpmez kafasından falan öper ama ben yapışıyorum ne yapıyım:eek:klava: herhalde örgüye alerjisi var sanki yelek giydirince oluyor saçlarıda kalmadı valla

Bencede huyları ve şansları güzel olsun.bende hiç kafama takmadan ama bu erkekler fena.
Arzu bu arada örgü yelekler çok kaşındırıyor.
Benimkinin egzaması fena ama umarım geçer

çok sağol canım.yarın doktora gidiyoruz bakalım boyu kilsu ne kadar olmuş yazarım size.birde rotavirüs aşımız var yarın.

masallahhhhhh ne kadar shekersin sennnnn

9.jpg

maymunnnnnnnnnn seniiiiiiii .. ayy ne dattukk olmus buuuuuuuuuuŞeniz

maşallah bebişlerre hepsi birbirinden tatlı ....

maşalah semacımm çok şekerr allah nazarlardan saklasınn....

senaca kızışın çok tatlı maşallah...anladığım kadarıyla sana benziyorr....allah sana bağışlasınn mutlu sağlıklı büyüsünn...

srose canım çok şeker oğluşunn birde kotları çekmişki tam yağız bi delikanlı olmuş maşallah..huzurlu sağlıklı büyüsünn..

4 ay 10 günlük bu resimlerde foto makinamız. arkadaşlarda oo yüzden yenileri çekemdimm çekince koyarım yeni halimizi:))

kızlar resimlerin hepsine baktım , arzu ,teknolog, abonman, rose, senace,zinedila, srose gerçekten tümmm bebekler birbirinden güzel ve hepsi çok taaaatlıııı .. allah isteyen herkese nasip etsin yokluklarını göstermesin.. :Saruboceq:

maaşallah teknolog çok güzel bir bebek .. :nazar: tulumun rengi de çok güzel .. çok yakışmış ..

X