2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

rose maşallah hidenin ogluna benzettim ikiside sarı:)kız ayaktamı duruyor maşallah

rose den başlıyalımm maşallah eroşa maşallah binkeree..bir kere kız o çoraplarr nedir bende isterim oğluma nerden aldınn:1shok:...ikincisi maşallah büyümüş oturuyoo ayakta kalıyofisfisfis...ne o burda bizimi çatlatacaksınn..valla şimdi gidip uyandırıp benim sıpayı hesap soracağımnaniknanik

abonman canımm oğluşun maşallah tosun tosunn:1hug:çok tatlı güler yüzlü melek gibi allah sana bağışlasın hayırlı evlat olsu n inşallah...hepsi bir tan e valla ben çok seviyorum bebeklerii:1hug:bakarkenn içimin yağları eriyor resmen..maşallah hepsinee...

OHH BANYODA YAPARMIŞŞMAŞALLAHH..ELMAMI YİYOR O NEEE...OHHH AFİYET OLSUNN..a.sMAŞALLAHH..BİRDE WİNY OLMUŞŞ TIPKI:dance:yerimsenibenŞeniz

Evet değilmi hepsi birbirinden tatlı.baktıkça bakasım geliyor bebişlere.allah onları bizlerden ayırmasın.sağlıklı büyüsünler.

Elma armut ne bulsa:)
geçen gün salata yiyordum.azıcık yalattım.geri çekince kıyametler koptu.tatlı olan herşeyi ve meyvaları seviyor ama sebze çorbasını zorla veriyorum.
Banyo yapmaya bayılıyor:))

Arzu ,,kız uyuyormuu...eşim evde msn açamadım iyimisin..benimki uyudu ütü yaptımm daha yeni bitti bakıp çıkayım dedim takıldımm..penyeleri dün bitirmiştim çok şükür birikmişti baya..bugünde gömlek ütüledim sadecee eşiminnn 15 çocukların 6 maşallah bana:)))yarında ütü varr şimdi bide çamaşır astımm..bana kolay gelsin çamaşırım ütüm hiç bitmiyorr..çorap hariç herşeYi ütülüyorumm..delilik işte..

Son düzenleme:
Evet onu sorcaktımm niye kızrmış diye..alerjisi varmış gibi..çokmu öpüyorsunz..babada sakallı öpüyorsa tahriş ediyorDUR... tikkat :)) edin kuzuyaa.kıss saçlarıda dökülmüşş iyicee..bizimki hla çok ama arka açıldı biraz..

Benimkininde nerden çıktıysa 2 kaşında da egzama çıktı.doktorun verdiği kremi sürüyoruz.ama derin uyuyunca ancak yoksa hemen eli gözüne gidiyor.kaşınıyor sanırım.kıyamıyorum

Abonman oğlan sana benziyorr..maşallah annede oğluşta güler yüzlü ne güzell allah muhabbetinizi artırsınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…