2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

o renkli çoraplardan ebebek te ve jokerde var.ende gördüm.çok tatlılar.birde zilli çıngır çıngır :)))

barış ege 1 günlük

barış ege 1 aylık

barış ege 2 aylık

barış ege 3 aylık

barış ege 4 aylık

barış ege 5 aylık

abonman canım barış egene maşallah...zayıfmı doğdu tosuncuk çok değişmiş bence şimdi tombik olmuşş..çikolataya bile başlamışş...bu arada ben bakayım o çoraplara teşeküerler ismi ne diye geçiyorr..çorap bölümündemi??

internette joker in sitesine gir
oyuncak bölümünde ilk yaş oyuncak bölümünde PLAYSKOOL ÇINGIRAKLI PATİKLER olarak var 14,90 ytl.

barış ege 2460 doğdu.son ay hastalandım.zaten kilo alamamıştım.üstüne birde kilo verdim bebeğim beslenemedi oyüzden.zaten temmuz sonu doğacaktı.doktor beslenemiyor diye 7 temmuzda kavuşturdu bebişime.evet tam bir çikolata delisi :))
bugün doktora gittik.boy 63 olmuş kilo 7760 :)) çabuk toparladı böcek.

pramatüreler öyle hemen toparlıyorlarr..normalleri bile geçiyorlarr...benim ilk çocuklarda pramatüre 8 aylıklar 2 970 2790 doğmuşlardı ama sonra çok kilo aldılar gören şaşıyordu..sütüm çok yarıyor çok şükürr..

aman ne güzel ben 4 ay emzirdim.şimdi çok az geliyor zaten benimki artık almıyor memeyi.ne yapalım 4 ay emzirdim bunada şükür üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor

o renkli çoraplardan ebebek te ve jokerde var.ende gördüm.çok tatlılar.birde zilli çıngır çıngır :)))

çıngıraklı çoraplardan(daha ziyade patik gibi)bende aldım oğluma hem çok güzel hemde eğlenceli
ayakkabı gibide giydirmesi zor ve bebek için sıkıcı değil
..

hay allah ben!!!!!!!!!!!!! O çıngıraklılarımı soruyorsunuz sızzz bende çocuğa pembe çorap gıydırdım dıye guluyon sandımmm onları internetten aldım oyun halısıyla bırlıkte çok sevıyor patıklarinii

hiden tombik oğlun pek değişmemiş kızz istikrarlı maşallahh..benimki banamı öle geliyor çok değişti...

rose canımm pembeyi görmediydim bakem bii...onlardan istiyorum bende şıngır şıngırr..bulursam alcm netten alamam şimdi...gerçeği lazımm:)))))

walla canım ya resimleri koyarken bende aynı şeyleri düşündüm
pek değişmedi benim oğluş..
hep pamuk ...

sağol canımya bende o çoraplardan arıyordum.şimdi hemen sipariş vericem.bu arada buda benim bebeşim

Eklentiler

• $cats.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $cats1.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $cats2.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $cats3.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $cats4.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…