2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Eklentiler

• $cats5.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $cats6.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 16
  • $cats7.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 17
  • $cats8.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 18
  • $cats10.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 29
bosnike fotoğraflar çok güzel olmuş bebişine de maaşallah ..
o çoraplardan bende de var ama ben almadım hediye geldi.. ben eline de takıyom öyle daha çok oynuyo :)

bosnike 4d ultrason süper olmuşş..çok değişmiş geldi bana...bebekken değişik büyüdükçe değişmiş..maşallah ama çok tatlı hele burnu dimdik bununyaa..maşallahh...

İYİ BAYRAMLAR BEBEKLERİ VE SİZLERİ ÖPÜYORUZ..NİCE BAYRAMLARDA BEBEKLERİNİZLE SAĞLIKLA MUTLULUKLA GEÇİRİNN..SEVGİLER....kaydirigubbakcemile3Şeniza.s.:asigim:

Son düzenleme:
çok güzel olmuş bosnikecim ya şu küp şleklindekini ve yazıları nasıl yazdınız bende indirdim o programı ama onları bulamadım...

sağol teknologcum seninde ve bütün arkadaşların bayramı kutlu olsun....

kanay canımm..maşallahh maşalllhhhh tütütütütüü..büyümüştee 10.sınıfaa gider olmuşş..kitap tutuşa bak sen yaa..yerim seni bee..maşallahh..

bosnike 4d ultrason süper olmuşş..çok değişmiş geldi bana...bebekken değişik büyüdükçe değişmiş..maşallah ama çok tatlı hele burnu dimdik bununyaa..maşallahh...

sağol canım.evet bizde ultrasonda gördüğümüzde kime benziyor diye düşünüyorduk.ne bana nede babasına benzemiyordu çünkü ama doğduktan sonra gördükki tıpkı babası.bu arada ultrasonda dikkat edersen burnu kocaman şimdi minicik ultrason biraz yanıltıyor.

çok güzel olmuş bosnikecim ya şu küp şleklindekini ve yazıları nasıl yazdınız bende indirdim o programı ama onları bulamadım...

sağol canım çok teşekkür ederim.ben sana özelden anlatırım belki burda anlatmak kurallara aykırı olabilir.bu arada geç cevap yazdım kusura bakma malum bayram.Unutmadan Ailenle Birlikte Nİce GÜle Bayramlar Geçirmen Dİleğiyle.

evet canım ultrason öyle çıkıyor çünkü içindeki su büyütec görevi görüyor ama yinede bir benzerlik varrr....resimler için teşekürlerra.s.a.syerimseniben

ayy uzun zamandir oğluşumun ultrason resimlerine bakmıyordum
onlara baktım garip oldum :)))

hidencim resmin çok hoş olmuşş siteyi gördüm yapabilirsem yapayım bende bari:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…