Kızlar- hanımlar siz Ro_se ve Enann paşarı karaştırmıyormusunuz ben çok benzettiriyorum.Sanberk de biraz benziyor olara :)))))))
Bide Fatmanın YUsuf ve MErveyi benzetiriyorum :)))) sanki kardeşlermiş gibime geliyor.
Siz akrabamısınız yoksa?
Bide Askitonun paşası da Diyer sarı paşalara çok benziyor. Buluşursak karaştırmaylım sakın aynı kıyafetle giyidirmeyelim de yanlışlıklar olmasın..
Ay sana kızarmıyım hiç, CANIM FİKİRİM SÖYLEDİM AMA SEN DE AYNI FİKİRDE OLMAMAN HAKKIN . alsanaalsanasmile :roflol:
Sen brak Feride ve Fatma duymasınklava: yerim oklavayı eyvahedigeldismile
fikriyecim ben de seninle aynı fikirdeyim .. merve ile yusuf için kardeş desek herkes inanır bence de .. önceden benzemiyolardı merve kısa saçlıyken bi de masmaviydi benim kızın göz rengi yeşile döndü son hali gerçekten çok benziyo bence de..
enancım seni de haylazlarını da özledik fıstığım .. kendine iyi bak opuyorumnanaktan
Ay tabiki kötü değiş çok da güzel ama ona benzemiyor diye düşünebilirsin ben yanlış benzetmişim diye.Yoksa Sanberk yusufa benziyor deseler çok da sevinerim,ona benzesin benzesin.Hem onun kadar yakışıklı olsun hem onun kadar zeki ve akılı olsun.Canım benim o ona da 41kere maşallah değim uzaktan nazar olmasın yavru.
maşallah kaağan ve çağana çok şekerrlerr...
fikriyem ılk benzeten sen değilsın şekerım bızım çocuklarıı bı ben benzetemıyorums adece sarıoldukları için belkıde benzetıyor oolabılırızzz:)
ferıdem canımm eşler genelde bırbırıne benzermış ya senın kızda yusufa varmasın ılerde bu benzetılme olunca aklıma geldıı olurmu oluy:))))) o gunlerde yıne buluşuyormuşunuz bunlar bırbırlerınden etkılenıyorlarmışş canım samımıyetıne guvenerek yazdım sakınn kızma taammmııı:))
ayh erken menapoza mı girdim herkese kızıyorum alınıyorum artık herkes yorum yaparken nolur darılma diye ekleme gereği duyuyor.. nesine kızayım yavrim sen ni dersen de asla kızmam .. yusuftan iyisini mi bulucaaz hehe :jeyyar:
Allah sonumu hayretsin bu arada kafamçokkarıştı
uyyy yusuf ummm şimdiden giydin mi lemm damatlıklarınıııkaydirigubbakcemile3
fatmacım nasıl gidiyo cnm hamişlik ... yusuf un aynısından bi dene daha rica ediim .. 2. de kız olursa hazır olsun damat hahaha..... hihoyyyt