2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

fıkrıye teysesı çok teşekkürler ben senın yerınee ısırırımm onu sende sanberk paşamı ısırrıver popişinii ...

Ay sana kızarmıyım hiç, CANIM FİKİRİM SÖYLEDİM AMA SEN DE AYNI FİKİRDE OLMAMAN HAKKIN . alsanaalsanasmile :roflol:
Sen brak Feride ve Fatma duymasın klava: yerim oklavayı eyvahedigeldismile

kk acarken ilk burayi acmak istedim..demek ki icime dogmus...
fikriye cim,feride nin dedigi gibi merve buyudukce simasi daha bir benziyor.....bulustugumuzdaki hali benzemiyordu ama aysegulcum hakli..su an bende merve nin fotosundan benzetiyorum...

zaten o benim gelinim...birbirlerini yakistiriyorum...kismet tabiyki..annesi olarak benim dememle olmucak ama...ilerde ikisi isterse neden olmasin..

gozleri benim goz rengine donmus he kizimin, masallah...
benim kayinvalidemin gozleri de yesil :teytey:

fikriye cim, butun cocuklarimiz birbirinden guzel ve yakisikli, masallah hepsine...
yusuf icin boyle dusunuyorsan tesekkur ederiz teyzesi Şeniz

haaa haaa bu hosuma gitti bak...murvetlerini gormek nasip olur insallah...

bizde merveden tatlisini bulamayiz sanirim....kaydirigubbakcemile

fatma Allah iyiliğini versin .. böyle diye diye dünür olcez hahaaahaa...olumunekankayizsmile

eren aşkım delikanlım öptüm seni bitanem .. haylazlığın anlaşılıyo resimlerden ama .. doğru mu tahminim fahroş um ..

Son düzenleme:
oyy boncuk gelmiş maşallah sarı papatyama çooook güzel pembelerde çok yakışmış fısıtığımaa

ferıdem evet çok haylaz vbe şımarıkk ALLAH BANAKOLAYLIK VERSINN:)

MERVOŞUMDA ÇOK TATALI ÇIKMIŞ MAŞALLAH YAVRUŞUMAA..KITAP OKUYUŞUNU SEVSINLERR KUZUMM BENIMMM

Masallah hepsine ben unutmusum bu topigi yaw hepsi cooooooooookkkkkkkk tatliiiiiiiiiii

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

bu da bizim dunku yusuf...esimin kuzeninin resmi nikahinda....

yusuf da kucuk damat....

saclarimizi haftasonu kesicez, insallah...

merve de buyudukce guzellesiyo, masallah....

eren pasamizda sari kuzu, yerim onu..masalllah....

teşekkürler fatmacımm..
yusufumada maşalah yaa saçlarını kestıreceksınız demek ..böylede çok tatlı ama çok kısa kestırmeyınn kuzumuu

uyyy yusuf ummm şimdiden giydin mi lemm damatlıklarınıııkaydirigubbakcemile3

fatmacım nasıl gidiyo cnm hamişlik ... yusuf un aynısından bi dene daha rica ediim .. 2. de kız olursa hazır olsun damat hahaha..... hihoyyyt

ay şu iki maymunara bak çok çok şekerler ya.41 kere maşlalh.
Yusufumuz pek de yakışıklı olmuş maşalah maşllah.Bu çocuk büyünce kızlardan kurtulmaz kesin.Ama iyiki Merve var kızlar onu görünce kendilerden vazgeçerler yani Merveye yetişemezler diye.

erenime merveme yusufuma masallahhh...

nedense biraz hüzünlendimm bu sayfaya bakinca..
ne zaman büyüdü bu essek sipalari :sinifsinif:

hilmiyecim merve de ekmek banıyo guya tabii ağzına götürmüyo hoşuna gidiyo sadece :))

Son düzenleme:
oyy oyyy maşalah efeme merveme ıkısıde çok şeker kuzularımm benımmm...

hılmışım ya hakkaten kocamanoldularr efeme bak ya yavrum nasılda banıyorr ekmeği yerım senı yerımm yaaa

zayifladim yaww..yemek yiyemiyom...
duzelicem insallah....

2. damatda yetisicek insallah canim...bakalim hayirli evlat olsunlarda.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

efe yi de yesinler tosuncuk...masallah...efeler gibi de yumurtasina da bandirirmis...

mervisim e dicek yok zaten..Allah nazarlardan saklasin...

biz yine saclarina kiyamadik yaww....onlerinden azcik aldim....sunnetine insallah keseriz....

Son düzenleme:
ayy ben burayı unutmuşum maşallah efeye,merveye,yusufa hepside çok şeker vede kocaman olmuşlar maşallah bende eloşu atıyım tam olsun diger tarafada attım:))))I]

öpücük atıyoruz herkeze:))) ayrıca pançomuzuda çıkartmıyoruz hiç sefiyoss:)))))))

küçük hüdaverdi:))))

Efenin yumurta yeyişine, yusufun domates yeyişine, mervenin bakışlarına, eloşunda öpcüklerine bayıldım, kurban oluyum sizi yaradana ben, maşallah size...

ay Allahım ya maşallah hepsinede
ben bayağıdır gelemediğimden uzun süredir görmüyordum ya, büyüdüklerini daha iyi farkettim.
erene mervoşa yusufcuğa efeciğe ela hanıma maşallah
hepside çok değişmiş, büyümüşler.
bu arada fatma hamilemi yoksa?

hilal cim nerelerdesin sen....
senin kizlarida gorelim,buyumuslerdir, prensesler...
ben de hamileyim canim, haftaya 3 aylik olucam insalllah...

elanin opucugune, pancosuna, gozlugune bayildim..cok degismis ela..abisine benziyor.. masalllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…