2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

şimdi görebildim :)
ne kadar uzamış tontiş bacaklar çıkmış meydana koca kız olmuş,çok güzel esmer güzeli maaşallah 41 kere

oyyy benimm aşkım gelmişşş maşallah dünya güzelinee bitiyorum bitiyorumm ben bu kızaa

kırkbin kere maaaşallah. o kipriklere kurban olurum yaaaaaa. zilli minileride çekmiş sütun bacaklara:)))

masallah elçine kocaman olmus cok guzelll allah nazarlardan saklasınnn

teşekkür ederiz
bebişler büyüdü diye burayı ihmal etmeyin. ekleyin bakim sizde fotoları

Biz de aranıza katılalım istedik. 2008 Temmuz bebişlerine ve annelerine uzun aradan sonra Merhaba!:)

Okuldan yeni gelmiştik.. Okulda en iyi-rahat kıyafet eşofman..

Arkadaşının doğum günü etkinliğinden izler taşıyor meleğim..Bir de yemeğini yediği için yıldız almış.. :)

Son düzenleme:
amilie hoşgeldin.
maşallah ne kadarda büyümüş oğlun.
yıldızıda pek bi güzelmiş

amilie hoşgeldin.
maşallah ne kadarda büyümüş oğlun.
yıldızıda pek bi güzelmiş

sağol canım, ne kadar çabuk büyüyorlar hayretle izliyorum.

amilie masallah canim, koca adam olmu$$

Sağol sizinkiler de öyle.. Prensesine yeniden ve tabiki küçük prensine sağlıklı ömürler dilerim.

bu arada toplantığınız başka bir sayfa var mı? ne zamandır çocukların fotolarını da görmedim. özledim sizleri.. siteyi sık ziyaret edemiyorum.

Son düzenleme:
resimlere ne olmuş böyle. hiç biri görünmüyor.
hoş gerçi yeni resim ekleyende yok.
bebişlikten çıktılar iice bizimkiler.

gel zaman git zaman derken çocuklarımız 3 yaşlarını da devirdiler.. her biri için sağlıklı uzun ömürler dilerim. bizimki 6 temmuz idi. artık büyüdüğünün de farkında. doğum gününden önce parkta karşılaştığı ve ve kendisine "küçük" diyen 5 ay daha büyük olan Arda ile muazzam bir ağız dalaşına girdiler, ben küçük değilim diye!! :) doğum gününde bunu hatırladı ve "anne arda artık bana büyük desin ben de artık 4 yaşındayım! dedi artık hepsi "büyük"! :) uğurlu olsun..

zaman su gibi akip gecti gercekten ..
yeni yaslarinda huzur mutluluk ve saglik eksik olmasin .. hepinizin dogum günü kutlu olsun 2008 temmuz bebeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…