ay ay ay bağıldım,bu ne yakışıklılık bu ne delikanlık...bağıldım bağıldım,söz bulamıyorum.41 kere maşallah,ya maşallah deyin nazar olmasın yavru.
Ne güzel büyük insan gibi poz vermiş,annesine de öpermiş.Çok büyümüşsünüz efendim.
maaşallah erene koca adam oldu gerçekten yaa yakışıklı sıpa :)
çok yakışıklı olmuş eren ..o arabayı kullanabiliyo mu.. bi de sizin ev merdivenli düşmüyo iyi maaşallah cnm ..
küçük adam seni çok tatlı olmuş fahroş bu maşallah kuzuma
yusuf ve mervemi :roflol: diğerleri tamamda ben bunları çok benzetemedim fikriyem :sm_confused:
tamam fikriyecim kızmaa:sinifsinif: evet ben yakındanda gördüğüm için pek benzetemedim.
fikriyecim ben de seninle aynı fikirdeyim .. merve ile yusuf için kardeş desek herkes inanır bence de .. önceden benzemiyolardı merve kısa saçlıyken bi de masmaviydi benim kızın göz rengi yeşile döndü son hali gerçekten çok benziyo bence de..
enancım seni de haylazlarını da özledik fıstığım .. kendine iyi bak opuyorumnanaktan
Oh içim rahatladı,kızarsın diye üzülmüştüm bilmiyorumkismile ay senin söylemn iyi oldu :teselli:
yusuf gibi yakışıklıya benzemenin nesi kötü cnm aşkolsun .. küçük yaşta bebekler birbirlerine benziyolar gerçekten de...
maşallah kaağan ve çağana çok şekerrlerr...
fikriyem ılk benzeten sen değilsın şekerım bızım çocuklarıı bı ben benzetemıyorums adece sarıoldukları için belkıde benzetıyor oolabılırızzz:)
ferıdem canımm eşler genelde bırbırıne benzermış ya senın kızda yusufa varmasın ılerde bu benzetılme olunca aklıma geldıı olurmu oluy:))))) o gunlerde yıne buluşuyormuşunuz bunlar bırbırlerınden etkılenıyorlarmışş canım samımıyetıne guvenerek yazdım sakınn kızma taammmııı:))