2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

saol fikriyeecımmm koca adam oldular gerçektenn yaa belıme gelıyor boyuu sıpanınnn sanberkımızde özledık artık...

maaşallah erene koca adam oldu gerçekten yaa yakışıklı sıpa :)

a.s.a.s.a.s. saol çiçemmmm
çok yakışıklı olmuş eren .. o arabayı kullanabiliyo mu.. bi de sizin ev merdivenli düşmüyo iyi maaşallah cnm ..

saol canısı canım araba eltımın oğlunun çalışmyor ama çalışsa kullanıcakk sanırım çünki bütün düğmelerını kullanıyor vıtesını ılerı gerı yapıyorr gamyoncuiremsu
evet evımız merdıvenlıı.. üst kata çıkıyor ama aşağı ınmıyorr peşindeyım geneldee ınemeyeceğini bılıyor heralde hiç denemedı zatennn...düşmedı şimdiye kadar ınşalalh düşmedende büyütürüz canımmm a.s.a.s.

küçük adam seni çok tatlı olmuş fahroş bu maşallah kuzuma

teşekkürler canımmmm

yine unutmuşum buralara bakmayı ne zamandır... eloş ve eren paşayı gördüm.... Maşallah diyorummm ikisine de... eloşa cıvıl cıvıl renkler çok yakışmış..

eren paşa da sanki büyümüş de küçülmüş... nasıl bir cool'luk o öyle...

ikisine de

Kimler gelmiş kimler hihoyyyt Çok çok büyümüş görüyorum. İşte birtene daha Sarı Paşa sengözlerimebaksanab Çok şirin ya nasıl da çikolata yermiş yerim ben o kirlenmiş yanakları. :icecream: 41 kere maşallah.

Kızlar- hanımlar siz Ro_se ve Enann paşarı karaştırmıyormusunuz ben çok benzettiriyorum.Sanberk de biraz benziyor olara :)))))))

Bide Fatmanın YUsuf ve MErveyi benzetiriyorum :)))) sanki kardeşlermiş gibime geliyor.

Siz akrabamısınız yoksa?

Bide Askitonun paşası da Diyer sarı paşalara çok benziyor. Buluşursak karaştırmaylım sakın aynı kıyafetle giyidirmeyelim de yanlışlıklar olmasın..

Enancım maaşallah kuzuna koca delikanlı olmuş yüz olarak değişmemiş ama boy atmış büyümüş belli

yusuf ve mervemi :roflol: diğerleri tamamda ben bunları çok benzetemedim fikriyem :sm_confused:

yusuf ve mervemi :roflol: diğerleri tamamda ben bunları çok benzetemedim fikriyem :sm_confused:

Canım sen onları gördüğün için daha ayrınyılı görmüşsün ama ben fotoraflarda gördüklerimi söylüyorum. Evet o kadar benzemiyorlar ayanı Kim Yusuf kim Merve anlaşılıyor ama birbirine çok benziyorlar en azından fotoraflardan bana öyle geldi. Merve daha sarı saçlaı ve güzleri daha açık renkte ama yine çok benzettirdim.

tamam fikriyecim kızmaa:sinifsinif: evet ben yakındanda gördüğüm için pek benzetemedim.

tamam fikriyecim kızmaa:sinifsinif: evet ben yakındanda gördüğüm için pek benzetemedim.

Ay sana kızarmıyım hiç, CANIM FİKİRİM SÖYLEDİM AMA SEN DE AYNI FİKİRDE OLMAMAN HAKKIN . alsanaalsanasmile :roflol:
Sen brak Feride ve Fatma duymasın klava: yerim oklavayı eyvahedigeldismile

fikriyecim ben de seninle aynı fikirdeyim .. merve ile yusuf için kardeş desek herkes inanır bence de .. önceden benzemiyolardı merve kısa saçlıyken bi de masmaviydi benim kızın göz rengi yeşile döndü son hali gerçekten çok benziyo bence de..

enancım seni de haylazlarını da özledik fıstığım .. kendine iyi bak opuyorumnanaktan

Oh içim rahatladı,kızarsın diye üzülmüştüm bilmiyorumkismile ay senin söylemn iyi oldu :teselli:

Oh içim rahatladı,kızarsın diye üzülmüştüm bilmiyorumkismile ay senin söylemn iyi oldu :teselli:

yusuf gibi yakışıklıya benzemenin nesi kötü cnm aşkolsun .. küçük yaşta bebekler birbirlerine benziyolar gerçekten de...

yusuf gibi yakışıklıya benzemenin nesi kötü cnm aşkolsun .. küçük yaşta bebekler birbirlerine benziyolar gerçekten de...

Ay tabiki kötü değiş çok da güzel ama ona benzemiyor diye düşünebilirsin ben yanlış benzetmişim diye.Yoksa Sanberk yusufa benziyor deseler çok da sevinerim,ona benzesin benzesin.Hem onun kadar yakışıklı olsun hem onun kadar zeki ve akılı olsun.Canım benim o ona da 41kere maşallah değim uzaktan nazar olmasın yavru.

maşallah kaağan ve çağana çok şekerrlerr...
fikriyem ılk benzeten sen değilsın şekerım bızım çocuklarıı bı ben benzetemıyorums adece sarıoldukları için belkıde benzetıyor oolabılırızzz:)

ferıdem canımm eşler genelde bırbırıne benzermış ya senın kızda yusufa varmasın ılerde bu benzetılme olunca aklıma geldıı olurmu oluy:))))) o gunlerde yıne buluşuyormuşunuz bunlar bırbırlerınden etkılenıyorlarmışş canım samımıyetıne guvenerek yazdım sakınn kızma taammmııı:))

ayh erken menapoza mı girdim herkese kızıyorum alınıyorum artık herkes yorum yaparken nolur darılma diye ekleme gereği duyuyor.. nesine kızayım yavrim sen ni dersen de asla kızmam .. yusuftan iyisini mi bulucaaz hehe :jeyyar:

Allah sonumu hayretsin bu arada kafamçokkarıştı

burası unutuldumuu yaa kımse foto eklemıyor artıkk

özledınızmıı biziii:))))))))))

yiğit eren bey mutfak taa:))))))))

yiğit eren yataktaa..çiplak yatmaya bayılıyoruzz ne zama altını açsam dırek yatağa dalıyor sıpaa:))

ay şu maymuna bak ya çok çok şirin.Hele diş fırçalamasına bak:)))))) Bi de bu son pozu nasıl durmuş öyle :)))))))))
Çıpi çipi de çok çok tatalı eh keşek burda olsaydı o tontiş kollarını ısırrdım ben.

41 kere maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…