2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

fikriyecım,ferdacım,mayalıhamurcum çok teşekkürler kızlarrr paşama yorumlar ışınn..

ayy yesinler seni eloş sultan ne güzel rengarenk giyinmiş gözüm gönlüm açıldı valla maaşallah fıstığa

Masallah nazar degmesin tontisime masallah, kizlar topik silindi dimi, nerde la yenisi link atin bakam pls

sagolun kızlar
evet feride yaa kaan duruyor sarılıyorda eloş yerinsde durmuyor onunla ugraştım biraz

Arzucum maşallah kuzularına erkek çocuğuna da 41 kere maşallah çok yakışıklı bir delikanlı:))))))))))) küçük prensese de maşallah süper pozları vermiş:))))))))))
ayşegül gübü benmi de içim ferhladı onu görünce:::::::::)))))))))))

tsk link iin hayatim geliyorum, ama cok dolduysa bakamicam vallaha, cok yorgunum, az okuyim yazarim simdik, .

masallah kuzulara hepsi brbinden tatlıı nazar değmesinn

ay ay ay bağıldım,bu ne yakışıklılık bu ne delikanlık...bağıldım bağıldım,söz bulamıyorum.41 kere maşallah,ya maşallah deyin nazar olmasın yavru.
Ne güzel büyük insan gibi poz vermiş,annesine de öpermiş.Çok büyümüşsünüz efendim.

çok yakışıklı olmuş eren .. o arabayı kullanabiliyo mu.. bi de sizin ev merdivenli düşmüyo iyi maaşallah cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…