2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

çok sagolun kızlar
fatmacım tekrardan hayırlı olsun canım inşallah abisine benzer seninkide:))

ay ben bu yusuf un foto nasıl kaçırmışım .. yusuf domatesi ben yusufu yesem .. offff...

yanına da ela yı katık ederim .. değmeyin keyfime..

arzucum elanın pançosunun yeşili mervede var .. ama biraz büyük merveninki olmuyor şimdilik ..:))

hilal cim nerelerdesin sen....
senin kizlarida gorelim,buyumuslerdir, prensesler...
ben de hamileyim canim, haftaya 3 aylik olucam insalllah...

elanin opucugune, pancosuna, gozlugune bayildim..cok degismis ela..abisine benziyor.. masalllah...

Fatmacım işten güçten çok sık gelemiyorum ama fırsat buldukça mutlaka uğruyorum buralara.
bebişte hayırlı olsun canım. bir dahaki aya cinsiyetide belli olur. Allahım hayırlı evlat nasip etsin inşallah. yusuf biraz zorlanır ama bi arada büyür giderler işte. ben çok ara verdim kızlarda oda zor oluyo valla.

Fatmacım yusufun yeleğine bayıldım,
El örgüsümü eğer öyleyse kim yaptı merak ettim ellerine sağlık, çok muntazam örülmüş renkte harika...

oooyyyyyyyyy maşallah ne kadar büyümüş hepside
ben girmeyeli ne kadar değişmişler
annişlerede selamlar ayrıca beni untmamışsınızdır inşallah
herhese kocaman öpücükleropuyorumnanaktan

lady h.g. şeker
unuturmuyuz kıs, simge nasıl?? büyümüştür oda bizimkiler gibi.
resim at geldiğinde.
işte bizimde bugünden bir resmimiz

Son düzenleme:
Elçin kocaman olmuş maaşallah saçlarda uzamış şirine şirine bakmış bide cadı :)

Lady hoşgeldin canım a.s.

maşallah sanberke ve yanındakı yakışıklıya ıkısıde çok şekerler canım akrabanızmıı yanındakıı oğlann

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
oyy sanberk gelmiş hoşgelmiş,yerim ben onu sarı oğluşum :) çok çok öpüyorum annesi.

resimdeki kadın kim,ananemi :) sen çok benziyosun çünkü.

gerçekten çok benziyosunuz canım tıpatıp,annende çok genç vede çok tatlıymış kime çektiğin belli oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…