2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

tekno fatma cimcime maya saolun kızlar.. dışı sizi yakar içi beniiii kaydirigubbakcemile3

arzucum uzamış saçları , tombikleşmiş uzamış eloş.. maaşallah iyi bakmışsın mankenliği bırakmış.. benim kıza devretti zannımca bayanssulusmile

maaşallah fıstıkımasaçlar uzamış bacaklar tombişleşmiş

oy oy kurban olurum ben bunlaraaa

aysegüll getircen essek gözlümü bana deilmi????
tee istanbullara gelcem bakkk.. göster tontigimi bana

hilmiye kız bizi istemiyon mu lemmm .. :mymeka: istemesen de gelücüüükkkkk bayanssulusmile tabi senin için değil efe paşa içinnnnn :icecream: yerimseniben

ferdacım teşekkürler de sen de melisi koysan hiç koymuyosun resmini yanii.. mankenler geçişi olsun hihoyyyt

sagolun teyzoşlarkaydirigubbakcemile2
ne bilim tombikmi duruyor fotodandır fotodanyerimsenibenaklinialirimsmile

sagolun teyzoşlarkaydirigubbakcemile2
ne bilim tombikmi duruyor fotodandır fotodanyerimsenibenaklinialirimsmile

evet annesi fotoda tontiş duruyor.
ama şunu da söyleyim büyünce seni geçecek senden daha güzel olcağı kesin.bayanssulusmile

evet annesi fotoda tontiş duruyor.
ama şunu da söyleyim büyünce seni geçecek senden daha güzel olcağı kesin.bayanssulusmile

ayy gerçekmi sevindirik oldum inşallah çok çok daha güzel olur zaten ondaki kirpigin yarısı bende yok maşallah:roflol:çok sagol tatlım

eren paşa için yorumlara çok teşekkürler fıstıklarrr..
eloşuma merveme maşalah yaa ıkısıde çok şekerr yerım ben fıstıklarımı maşallahh

Son düzenleme:
eren in şapkası montu çok güzel fahriyecim .. eşini ve babanı tam seçemedim fotodan ama sanırım eren babasına benziyo gibi..

TEŞEKKÜRLER Ferıde cım evet eren babaya benzıyorr sadece sarışınlık bana benzıyorr:))))

hilmiye kız bizi istemiyon mu lemmm .. :mymeka: istemesen de gelücüüükkkkk bayanssulusmile tabi senin için değil efe paşa içinnnnn :icecream: yerimseniben

hadi hadiii yeme beniii aklinialirimsmile
beni merak ettiginden gelünn :)))

efe gelmez.. cocugu yormayim git gel 6 saat yol..
birde muayneye gelicem büyük ihtimall..
yani yatti efeyi görme bahanesi :roflol:

istemez olurmuyum canimm yhaaa
hayret biseysinizz haa.. hatta ankaradakiler bilem gelsin isterimmm..
ne olacak yanii :))
emosta bursadan gelir kesinn..
emos gelirken nerminide getirir :roflol:

ay ben bulusunca kocayi napcam yhaa..
kocalarinizida getirindee cay fln icerler bi yerlerde :))

aaa askitom burayamı geliyorsun ne zaman? ben de gelirim uygun olursa. Aaaa öyle sadece duruyu görmek olmaz yani biz de isteriz bizene. Seninle tanışmayı çok isterim. Ama efeyi de getir olmazki. Buluşlmalarımızda hep kızlar oluyor bir kere yusufu yakalamıştık efeyi de yakalasak.

Erene bayıldım annesi çok yakışıklı.

Yiğit erene 41 kere maşallah,fotoraflar çok güzel.Gördüğüm kadarıyla çpok güzel vakit geçirmiş.Tabukların peşine koşmuş,pisi de kaçırmamış ve en güzeli kar kar kar:))))))))))))

cnm seni de merak ediyorum tabi.. için dışın bir hayat dolu bir insansın .. çok pozitif bir enerjin var çok eğlenceli birisin .. sanal bir ortamda da olsa tanıdığıma çok memnunum .. muhabbetimiz karşılıklı biliyorum .. ama efe de çok sempatik çok tatlı onunla da tanışmak isterim .. benim kocam gelir cnm kimseninki gelmese birlikte takılırlar eşlerimiz yerimseniben opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…