2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

41 kere maşaallah kızlar yavrulanıza bişey sorucam kaçıncı ayda tipleri değişmeye başladı?kızım 13 aylık ta,merak ettim:kedi:

duruda son bihaftadır dış kapıyı açabiliyor o yüzden sürekli kilitliyorum.oda kapılarına yetişiyo ama henüz açamıyor zor açılıyor biraz.

dandini maaşallah senin kızınada canım. valla sürekli değişiyolar zaten ama yaşlarından sonra simaları oturuyor gibi biraz daha abla abileşiyolar :)

41 kere maşaallah kızlar yavrulanıza bişey sorucam kaçıncı ayda tipleri değişmeye başladı?kızım 13 aylık ta,merak ettim:kedi:

saçını kestirdiğin gün :)))

öyle bir ay yok cnm .. çünkü her ay devamlı olarak değişiyolar.. 2 yaşından sonra sanırım tam olarak oturur.. dediğim gibi saçları uzadıkça değişiyo tipleri.. benim kızımda böyle oldu yani.. bayanssulusmile

...........

bu da benim fıstığııımmmmmmm :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Merveye 41 kere maşallah,tatlı tontişi.Annesi Merve hiç de zayıf değil maşallah tontiş parmaklara bak....bide saşları da baya uzamış.merak etme kuzuna bişey yok canım çok sağlıklı gözüküyor.

ayy merve gelmiş hoşgelmiş kız feride kaç dişi var altta ikimi?

gözüken 2 :kedi:

altta 2 azısı var bi de 2 linin sağı solunda da yeni patlattı .. bu resim biraz eski cnm burada azıları tam uzamamış bile şu an tam uzamış durumda .. ama gülünce tavşan gibi hala 2 tane diş gözüküyo.. bu sevimli hali baya uzun sürdü .. şikayetim yok ama diş huzursuzluğu da bir an önce bitsin istiyorum ..

cimcime fikriye arzu ayşegül maya teyzoşlar sağolunnnn hihoyyyt

fikriyecim merve 78 cm filan sanırım 80 yoktur yani.. dolayısıyla tombik duruyo.. birde son günlerde bişey yemedi .. şu an burdakinden zayıf..

anladım feridecim
olsun çok tatlı görünüyor:asigim:keşke eloşda geç çıkarsaydı erkenden çürüyecek dişleri:çok üzgünüm:

gelinime bak , masallah, gobisini de yerim senin...dislerini de...Şeniz

kız orda ısladı da mendil koydum belki hatırlamıyorum ama abartılı tuhaf duruyo .. öyle bi göbişi yok ki mervenin gördün zaten .. resimde öyle çıkmış dur başka foto koyim manken kızımın kaydirigubbakcemile3

anladım feridecim
olsun çok tatlı görünüyor:asigim:keşke eloşda geç çıkarsaydı erkenden çürüyecek dişleri:çok üzgünüm:

belli olmaz ki cnm bakarsın bizimkiler çabuk gider.. merve diş konusunda tembel bayağı ağırdan alıyo.. 2.5 yaşını bulur tamamlaması sanırım ..

ay selin de dış kapıyı açıyor artık... geçen hafta farkettim.. ben mutfakta mamasını hazırlıyordum Selin de holde gözümün önünde oynuyordu. sonra bi yerden soğuk geldiğini farkettim ve dönmemle Selin'in kapıyı açtığını gördüm, şok oldum... hiç aklıma gelmezdi becerebileceği.. artık bizim kapılar da kilitleniyor sürekli...

Mervoş'a da maşallahhhh... çok güzel pozlar vermiş hanımefendi..

oy oy kurban olurum ben bunlaraaa

aysegüll getircen essek gözlümü bana deilmi????
tee istanbullara gelcem bakkk.. göster tontigimi bana

aaaayyy feride cim mendilmiydi o, cok guldum ya...

manken gelinimi yerim ben,cok tatli masallah.....dislerini de cok net gordum, nasil guldurdunuz onu oyle...

oy oy kurban olurum ben bunlaraaa

aysegüll getircen essek gözlümü bana deilmi????
tee istanbullara gelcem bakkk.. göster tontigimi bana

hilmiyecim ne demek hayatım sen gel yeterki kesin görüşürüzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…