2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

evet febicim ben de Durucuyu çok özledim.MAşallah ona pembe cicikleri çok yaışmış.Tatlı suratını yerim ben.

Duru'nun cilvelerini yerim ben... sosissssss... maşallahhh

sarı paşamıza da maşallahhhh kocamann olmuş... adam olmuş da kapıdan tek başına çıkıyor sıpa...

teşekkürler teyzeleri bende hergün yiyorum zaten şamfıstığımı:icecream:

fahriyecim senin oğlanın mimiklerine hastayım ben kesin tiyatrocu falan olcak görbak:) minik burnunu yerim senin tostos

erenime masallah, tosuncugum...

hele duru tam kiz havalari, nazlari, cilveleri daha ne diyim masallah...

Erene 41 kere maallah çok tatlı.hele dudakları yerim ben onları.Canım oğluşunu çok severim ben.Hele o gübeşini happur huppur bitircem:)))))))))))

eren maaşallah kocaman olmuş kapıyı açabiliyo mu maaşallah ..

eren maaşallah kocaman olmuş kapıyı açabiliyo mu maaşallah ..

canım bızdenn anca kılıtlı kapılar kurtulabılıyor malesef onlarında bazılarını açıyoruzz o nedenle sürekli peşindeyımm sıpanınnndelikafadulden

erenime masallah, tosuncugum...

hele duru tam kiz havalari, nazlari, cilveleri daha ne diyim masallah...

a.s.a.s.zemuszemuszemuszemus
Maşallah eren e ve duruya çok şeker ikisi de Allah nazarlardan saklasın

a.s. teşekkürlerrrr

Erene 41 kere maallah çok tatlı.hele dudakları yerim ben onları.Canım oğluşunu çok severim ben.Hele o gübeşini happur huppur bitircem:)))))))))))

canım benım saoll sarı tostık ellerınden öperrrr opuyorumnanaktan

Duru'nun cilvelerini yerim ben... sosissssss... maşallahhh

sarı paşamıza da maşallahhhh kocamann olmuş... adam olmuş da kapıdan tek başına çıkıyor sıpa...

teşekkürlerr selıncığımın anasıı fıstıkımı özledık artıkk:boshayallersmile

teşekkürler teyzeleri bende hergün yiyorum zaten şamfıstığımı:icecream:

fahriyecim senin oğlanın mimiklerine hastayım ben kesin tiyatrocu falan olcak görbak:) minik burnunu yerim senin tostos

saol canımm yaa valla benım oğlan gerçekten çok acayıpp bende ılerıde ne olacağını merak eıdyorum ama tıyatsoculukta para yok şekerımm jönn mudur nedır ondan olsun benım sıpaaa:))))))
eren ve duruya kocamannn öpücükler...

a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eren maaşallah boyu tezgahı aşmış kapıları açar tabii.. kırmızılar da pek açmış afacanı :teytey:

duruşa,erene kocaman maşallah
fahroş eren çaydanlıga göz dikmiş bi fotoda sankim:asigim::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…