tamam bir dahakini öyle yaparız o zaman.
feridecim meroşun fotolarını şimdi gördüm harika birşey o, tokaları da çok yakışmış güle güle kullansın güzel günlerde. Eli kafasında 5 dk. durmuyor zaten kafalarında hemen çekip atıyorlar.
evet kuzucuk ne güzel uyuyordu bizim cadılar bırakmadılarki.
fikriyecim ne güzel sanberk karla tanışmış biz daha kar göremedik bekliyoruz :)
oyyy yakışıklıya bak yaa yeşillerde çok yakışmış maaşallahdaha önce elli kere söyledim ama bi daha söylicem sanberk tıpatıp sennn :)
sanberk ne kadar değişmiş yaa.. tanıyamadım nerdeyse.. saçlar uzamş.. dişler gözüküyo.. boylanmış ama biraz zayıflamış gibi.. merve de aynısı boyu uzayınca daha zayıf duruyolar.. merve gibi sanberkin de kafası küçük küçük suratlar .. ama bizimkileri geçmiş 2 yaşında gibi siması çok yakışıklı çoookkkk
:))) geçen sefer de duruyu uyandırmıştık hep beraber .. bi dahaki sefer sıra melis deeeeeee
tokaları takmamla çıkarması bir oluyo maalesef :umursamaz:
Hehebunu duymak çok güzel ama kocaman kullakları hariç desek doğru olur:)))))))))))))kullakları aynen babamınki:))))))))))))))naniknanik
sanberk ne kadar değişmiş yaa.. tanıyamadım nerdeyse.. saçlar uzamş.. dişler gözüküyo.. boylanmış ama biraz zayıflamış gibi.. merve de aynısı boyu uzayınca daha zayıf duruyolar.. merve gibi sanberkin de kafası küçük küçük suratlar .. ama bizimkileri geçmiş 2 yaşında gibi siması çok yakışıklı çoookkkk
canım beni çook merak ediyorsan buraya bakabilsin..maşalah sanberke yakuşumm yaa çok tatlı fıkrıyem senı göremedımm ya bı ara yın ekoy kendını bende göremmm