2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

:))) geçen sefer de duruyu uyandırmıştık hep beraber .. bi dahaki sefer sıra melis deeeeeee

tokaları takmamla çıkarması bir oluyo maalesef :umursamaz:

Topı Çok Şırın olmuŞ,Çok Çok gÜzel kızların foto ıle dolmuŞ bır delıanlı da olsun barı

fikriyecim ne güzel sanberk karla tanışmış biz daha kar göremedik bekliyoruz :)

dURU,mERVE VE mELıSE 41 KERE MAŞALLAH,çO BÜYÜMÜŞLER DAHA DA TATLI OLMUŞLAR.dEmei yine buluştunuz oh oh biz Sanberle yine açırdı......

oyyy yakışıklıya bak yaa yeşillerde çok yakışmış maaşallah daha önce elli kere söyledim ama bi daha söylicem sanberk tıpatıp sennn :)

oyyy yakışıklıya bak yaa yeşillerde çok yakışmış maaşallah daha önce elli kere söyledim ama bi daha söylicem sanberk tıpatıp sennn :)

Hehebunu duymak çok güzel ama kocaman kullakları hariç desek doğru olur:)))))))))))))kullakları aynen babamınki:))))))))))))))naniknanik

sanberk ne kadar değişmiş yaa.. tanıyamadım nerdeyse.. saçlar uzamş.. dişler gözüküyo.. boylanmış ama biraz zayıflamış gibi.. merve de aynısı boyu uzayınca daha zayıf duruyolar.. merve gibi sanberkin de kafası küçük küçük suratlar .. ama bizimkileri geçmiş 2 yaşında gibi siması çok yakışıklı çoookkkk

Teşekkür edeiz teyzoş.Evet Sanberkin suratı eridi,nerde o yanakları....yokki...Bul dayken ishal oldu ilk günlerde de pek yemiyordu baya zayıfladı,ama bayrdamdaki aldım kıyafetler küçüldü,belki yikamaktAN ama büyüdü diye umutluyorum:))))))))))))))
Açıkçası artık kilo almasını beklemiyorum ve bu konuda kendimle barışığım,yeterki sağlıklı olsun hasta olmasın...bu bana yetiyor...
tüm bebişler sağlıklı mutlu olsun başka birey istemeyin.

maşalah sanberke yakuşumm yaa çok tatlı fıkrıyem senı göremedımm ya bı ara yın ekoy kendını bende göremmm

:))) geçen sefer de duruyu uyandırmıştık hep beraber .. bi dahaki sefer sıra melis deeeeeee

tokaları takmamla çıkarması bir oluyo maalesef :umursamaz:

nerdeee canım melis uyumazki dışarıda uyusa da uyandırsalar keşke :))

Hehebunu duymak çok güzel ama kocaman kullakları hariç desek doğru olur:)))))))))))))kullakları aynen babamınki:))))))))))))))naniknanik

fiktriyecim Sanberke bayıldım çok büyümüş larların içinde ve yılbaşında harika. Kulakları büyük değil ki.

aman feridecim sizinkiler mi küçük surat, sen küçük surat görmemiş gibi konuşuyorsun benim kızımınki kaşık kadar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…