2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

wayy wayy wayyy
havalara bakın şunlardaki
bi dahaki buluşmaya bende kızlarımı alıp gelecem uleynnn :))
buluşmada kocalarınızdamı vardı diicektim ama yazılardan feridenin kocasının olduğunu anladım.
hepinizde çok bi güzel çıkmışsınız. ferdayı ilk görüyorum. ama melisi resimlerden tanıyordum. anası kızından meşhur yanü :))
ne güzel ettinizde buluştunuz valla. aynı şehirde olma avantajınız var işte.
iremde sibeli zorlamış ama yinede görüşmüş oldunuz en azından.
neler konuştunuz bakem :KK66: kulaklarımızı çınlatmadıysanız döferim sizi. çünkü biz sizinki çınlattık, gıcık karular şu an buluşmadalar falan demiştikte :)))

allah ne etmesinn senii ayşegülll:))) orda bakılcak o kadar şey varken bacaklarımımı gördün zapuk:))

He vallaha bacaklar harika :KK70:
Masallah kizlar, ne guzel bulusma yapmissiniz be ah ah :KK43:(
ben ne cok uzagim be :KK43:(

canlarim benim,

aay bulusmussunuz...fotolara bakarken bizim bulusmamiz aklima geldi..kucuk kizlarimiz ne kadar buyumusler...melis cimin disleri cikmis, merve cimin saclari uzamis... duru farkedilir derecede buyumus masallah...irem cim de buyumus, cok tatli..

sibel cim seni ve iremi gorememistim , bundan once ki bulusmada..simdi bulusmana senin adina sevindim..sende kosturmussun iremin pesinden bende aynen yusufu kollamaktan nefes alamammistim, iki laf zor etmistim..ama iyki de bulusmusum..esime fotolari gosterdim, bak yine bulusmuslar diye, sizleri gorunce bir arada gozlerim doldu inanin ki..
feridecim , aysegulcum ve ferdacim sizleri de cok guzel gordum ...
feridec im esini goturmekle cok iyi etmissin...

sizleri cok cok ozledim...opuyorumnanaktan

ahh fatmacım sağol bitanem keşke sende olsaydın yine.opuyorumnanaktan
yakışıklı yusufumuz nasıl ?

canlarim benim,

aay bulusmussunuz...fotolara bakarken bizim bulusmamiz aklima geldi..kucuk kizlarimiz ne kadar buyumusler...melis cimin disleri cikmis, merve cimin saclari uzamis... duru farkedilir derecede buyumus masallah...irem cim de buyumus, cok tatli..

sibel cim seni ve iremi gorememistim , bundan once ki bulusmada..simdi bulusmana senin adina sevindim..sende kosturmussun iremin pesinden bende aynen yusufu kollamaktan nefes alamammistim, iki laf zor etmistim..ama iyki de bulusmusum..esime fotolari gosterdim, bak yine bulusmuslar diye, sizleri gorunce bir arada gozlerim doldu inanin ki..
feridecim , aysegulcum ve ferdacim sizleri de cok guzel gordum ...
feridec im esini goturmekle cok iyi etmissin...

sizleri cok cok ozledim...opuyorumnanaktan

canım evet bizim de sık sık o buluşmamız geldi aklımıza. Güzel bir gündü.
Melisin dişleri çıktı gösteriyoruz artık :)))
sen yine gel yine buluşuruz canım. çok öpüyorum.

offff yavrum hepsi senin mi .. kız sibel bi de fotojenik değilim diyosun ... fotolar süppeeerrr... herkes çok şık çok güzel çıkmış en çok da minikleerrr Şeniz

fatma cım üzülme cnm beni de üzmeee .. :gitme: biz de 3-4 ayda anca toplaşabiliyoruz belki de bi dahaki buluşmaya yetişirsin belli mi olur yerimseniben zaten kk daki kadar sohbet de edilemiyor çocuklarla ..sen buralara uğra arada cnm özletme kendini hasret giderelim .. ayrıca bi çoğumuz ayrı şehirlerdeyiz.. sen buluşabilmiş şanslı azınlıktasın cnmmmm :))

Ne güzel resimler.Kız bebişler buluşmuş:1closedeyes:.Maşallah hepsine,neomarin değilmi orası

Evet bende Pendikteyim canım,inş sevinirim.:)
Bu arada bende 2008 Ağustos annesiyim :1closedeyes:

Evet bende Pendikteyim canım,inş sevinirim.:)
Bu arada bende 2008 Ağustos annesiyim :1closedeyes:

olsun şekerim mesela fikriyede ağustos annesi tanıyosundur .. ama bulgaristana gitmese o da gelicekti cnm ..

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...-i231imi-geyik-muhabbeti-buyrun-k305zlar.html

burası da bizim kızların buluşma yeri .. arada uğrarsın bakarsın buluşma planlarımıza :) 1-2 ay ara veririz yanlız :)

yorumlarına tşk ederiz.. a.s.

Fikriye tanıyamadım,hıhı takip ederim.Rica ederim ne demek.Sende sağol canıma.s.

offff yavrum hepsi senin mi .. kız sibel bi de fotojenik değilim diyosun ... fotolar süppeeerrr... herkes çok şık çok güzel çıkmış en çok da minikleerrr Şeniz

opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim tatlımm hepiniz çok tatlısınız.. güzellik bakan gözdedir çok mersi:)

X