2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

41442694.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
anammm bu fistiklar ne sekerrr
yerim yerimmmmmmmmmmm
cokk güzellerrr

ee analarida tabi :)
ama analarini pek göremedikk
yokmu 4 ünüzün fotosu kuuu

sibel sonradanmi dahil oldu araniza?
ilk fotolara bakarken ana sibel gitmedimi aceba didim:)

iremin elbiseside yakiyor masallah yavruma. ne kadar güzellesmis :nazar:

görümcene selamlar :)) kiskananlar catlasin :ppp

Son düzenleme:
püpü masllahh cokk güzelsinizz..
kiskandimm ama , keske bende ordaa olabilseydimmm

aayyyyyyyyy ben de kıskandııııııım
2 saatlik yol keşke ben de gitsymişim:))
siboş ben de gitmedin sandım seni...neyseki sonradan ortaya çıktın
evet anacım görümcen çetır çetır çatlasın valla iremcim pek bi güzelleşmiş elbisesiyle çizmeleri de çok güzel

ayşegül feride sizi de pek hoş gördüm canlarım...oohhh ne güzel atlıkarıncalara bile binmişsiniz,stres atmışsınzdır....:))
duruyu gördüm ilk...maşallah pek şirine bu kısss:))
bebeklerimizin hepsi birbirinden güzel,anaları da ayrı güzel...hepinize maşallah kızlar
allah dostluğunuzu daim etsin

evet kızlar buluştuk geldik :) herşey çok güzeldi önce bişeyler yedik sonra çocukları lunaparka götürdük çok eğlendiler tabi bizde.meralcim gelemedi inşallah bidahaki sefere.sibelde çok kalamadı sıkıldımı bilmiyorum eşini çağırmıştı onunla gitti sonra ( sende resimleri ekle şekerim bendekiler bi işe yaramıyor sendekiler güzeldi).feridenin eşide sağolsun çok yardımcı oldu bize.sonra feridelerde gitti biz ferdayla biraz daha dolaştık birer çay içtik öyle kalktık.

ayşegülcüm olurmu hiç öle şey halimi gördünüz yani:KK43:( irem hiç durmadı.. siz görmediniz ama peşinden koşarken bi ara kucağıma alayım dedim 5 dakka yerde tepindi:KK43: sonra bi fastfood un önünden koşarak geçerken pipet alim dedim irem oynasın diye çünki üflemeyi oyun yapmayı seviyo can havliyle aldım bi tane çünki irem merdivenlere doğru koşuyodu çocuk izin aldınızmı diye kendi kendine söylendi ama ben duydum.. geri dönüp pipeti suratına fırlattım:KK43: sonra kusura bakmayın ben ölesine söledim dedim dedi filan ama benim sinirlerimi tepeme çıkardı:KK43: keyfinizi kaçırmak istemediğim için anlatmadım.. onun üzerine eşimi aradım.. onunda işi vardı bırakıp geldi apar topar.. gitmek istemedim ama mecbur kaldım:KK43: yoksa hem çağırıyosun hemde gitmek istemiyosun dicekti.. huzursuzluk çıksın istemedim... sizin bebekler ne güzel durdu yaa.. irem aslında bu kadar şımarık değil normalde ama alışveriş merkezi filan oldumu böle yapıyo yerinde hiç durmuyo:KK43: olurmu sıkılmak delimisin kaç kere arkadaşlarımla buluşuyorum sankii...

ewet güzel bi gündü.. ama alış veriş merkezi olunca tabii gürültülü ortam çok sohbet edemedik.. bi de irem hiç oturmadı ve oturtmadı.. sibel zaten zayıf iyice ter attı inceldi yazık .. sonunda pes etti ve eşini çağırdı irem i babasına bıraktı biraz daha bize takıldı ama çok kalamadı tabii .. biz de 3 kişi bebişler artı kızların içinde kıvırcık bebek =benim kocaaaa 7 kişi lunapark keyfi yaptık .. :lepi: 1-2 mağaza gezdik ben de ayrıldım 1 saat sonra da sanırım ayşegülle ferda da ayrılmışlar .. bi dahaki sefere daha sakin bir yer olsun diyoruz.. gelemeyenleri de bi dahaki sefere mutlaka bekliyoruzzzz opuyorumnanaktan

bu arada duru resimlerdekinden de tombik ve uzun maaşallah .. melisi de ferda dan istedim büfenin üzerine koyim bizim evde bana ver dedim vermediiiiiiii kaydirigubbakcemile3 tam bir cicmcime oyuncak bebek gibi.. irem pek güzel pek şıktı gerçi onlar analı kızlı pek klasdılar ama biraz hareketli dediğim gibi.. ferdacım ve ayşegülü zaten tanırdım ve severdim sibeli de tanıdığıma çok memnun oldum çok güzel manken gibi hiç iremin annesi gibi değil .. eşim de sağolsun bana çok yardımcı oldu ve güzel bir gün geçirdik hihoyyyt

ay kim kimdir bilemedim :KK43: Bi sibeli tanıdım.

Maşallah kızlar dostluğunuz daim olsun inş.

Kim kim buluştu ona göre tahmin edicim :)

sibelcim sende haklısın canım gerçekten irem pek durmadı koşturdu cadı ama lunaparkta falan sizinde olmanızı isterdim neyse inşallah bi dahaki sefere.

ferdayla ve ferideyle yeni tanıştık pek sohbet etme fırsatımız olmadı ama ikiside gerçekten çok sıcak ve samimiler gözlerinden anladım:)) ayşegül bizim ayşegül işte oda çok sıcak.. feride daha önce resimlerden gördüğümden çok farklı geldi bana çok hoş biri. ferdada öle.. duru ya inanamazsınız çok uzun ve tombiş bi bebek.. bizim kızlar yanında minyatür gibi kaldı.. 41 kere maşallah.. merve çok güzel bi bebek.. gözler saçlar süper ötesi fazla bişey yazmiyim anasıda benim gibi nazarlardan korkuyo:) melis de tam bi afacan.. annesinin göğsüne bi başını koyması sarılması var görmeniz lazım çok hoşuma gitti..
işte kısacık zamanda iremcimden fırsat kalmadığı için gözlemliyebildiklerim bunlar:)) bidaha ki buluşmada bende kocamı yanımda getiricem.. o gezdirsin iremi bende sohbet edimm kızlarla:)

bende sadece bu resimler var zaten makinede pek güzel çekmemiş deryacım sibeli biliyosun,esmer örtülü olan benim diğer örtülü feride,öteki arkadaşta geyiğe takılmayan yine temmuz annesi ferda ve şirine kızı melis.

X