2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ne güzel buluşmuşsunuz.böcüklerden sizleri tanımaya çalıştım. hepiniz çok ama çok güzelsiniz.en güzelde böcükler.

Buluşmayı kaçırdığım için çooook üzgünümmmm mafoldumben mafoldumben
dün kalktığımda boğazım acıyordu ve Selin de tıkanmıştı... İlerleyen saatlerde iyice kötü olduk ana - kız. Benim ses de gitmiş bugün... Selin de hırlayıp duruyor uykusunda. inşallah ilerlemez. Bugün zor geldim işe. Halletmem gereken bi kaç şey var onları halledip erken çıkacam. Yarın da gelmiyeceğim.

Gerçekten çok üzüldüm kaçırdığım için ama gelip size de mikrop bulaştırmak istemedim... Yani o kadar ay geçti bişey olmadı tam buluşma günü hastalanmak çok koydu :KK43: Neyse, bi daha buluşuruz değil mi? Hatta kızları babalarına bırakıp şöyle kız kıza güzel bi gün de geçirebiliriz....

Gelelim fotolara, hepiniz harikasınız... Ve bebişler de tabi.... İrem'in elbisesi çok güzelmiş annesi... Sibel, bi daha göbek lafı edersen döfecem seni :eek:klava: :eek:klava:

buluşma olmuş fotolarınıza bayıldım hepiniz çok tatlısınız maşallahhhh sizlere 41 kereeeeeeeeeeeee

duygucum senin çocuklarla olan fotolarında çok güzel size de maşallah şeker

4 gündür tatilde olunca anca bakabiliyorum epey bi birikim olmuş

ya kızlar hanım hanımcık maşallah ne güzel de giydirmişsiniz hepsiniz Rabbim nazarlardan korusun hepsini çok tatlılar:Saruboceq:

cimcime bunlar ya maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh subhanallahhhhh

tabii anneleri de ayrı bi güzeller :eek:

BULUŞAN HATUNLARR TEBRıK EDERıM SıZı EN SONUNDA SOĞUK KIŞŞ GRıP DıNLEMEDıNıZ TOPLAŞTINIZ TEBRıK EDERıMM..

BEBEKLERıN HEPSı BıRıBıRıNDEN BONCUKK..

DURU GELıNıM BARıZ ŞEKıLDE UZUN VE ıRı MAŞALLAHH KAYNANASI GıBı Olacak GELıNıMMopuyorumnanaktanBENZESıN BANA:))

SıBEL SENıN ıĞRENÇ GÖBEĞıNı GÖRDÜMM..ÇOK ıĞRENÇÇ NASIL ÖLE RESıM ÇEKıLDıN HAYRETLER ıÇıN DE KALDIM YANı..ıNANAMADIMMakannehirkaydirigubbakcemile3KUZUNDA PAMUK ŞEKER GıBı MAŞALLAHH..BONCULK GÖZLERıNEE..

FEBıCıMM SENıN MAVıŞ KIZINA NE DEMELıı ...ONU SIKIP SIKIPP YıYECEKSıNN BıRAZ PUDRA ŞEKERıYLEE...zemuszemus
MELıS SENıN KIZDA MANKEN ADAYI BALLI LOKMA GıBı..KUZUYA MAŞaLLAH ANNESıNEDEE...

HEPıNıZ PERFECT SıNıZ KIZLAR ON NUMARAA HEPPıNıZE MAŞALLAHH..

BU ARADAAA....BÖYLE PERışAN OLACAĞINIZA BıR EV BULUŞMASI YAPINN..HEPıNıZ BıRER ÇEŞıT BıŞEY YAPINNN GıDıN TOPLAŞIN BıR EVDEE...EV SAHıBıNE YÜK OLMAMAK ıÇıNDE HERKES YAPSIN BıRER ÇEŞıTT SıZDEE BEBELERDE RAHAT ETSıN NıYE BÖYLE PERışAN OLUYORSUNUZZ...yerimseniben

Son düzenleme:
haha teknocum doğru diyosun gelin kaynana hamurundan yoğurulurmuş :))

aslında bizde öyle düşündük bencede daha iyi olur evde rahat ederiz böyle çocuklarla zor oluyor gerçekten.biraz evleri bulmak problem olur belki böyle bilindik bi yerde buluşuyoruz çünkü ama bi seferden sonra oda farketmez.

güzel yorumların için çok teşekkür ederim dünürümopuyorumnanaktan

nalancım çok teşekkür ederim canım bidahakine senide beklerizyerimseniben

ahh fatmacım sağol bitanem keşke sende olsaydın yine.opuyorumnanaktan
yakışıklı yusufumuz nasıl ?

yusufcuk iyi sagol canim,
her zaman ki gibi zipirligi uzerinde...

canım evet bizim de sık sık o buluşmamız geldi aklımıza. Güzel bir gündü.
Melisin dişleri çıktı gösteriyoruz artık :)))
sen yine gel yine buluşuruz canım. çok öpüyorum.

sagol canim,
melisin gulusu daha bir seker olmus disleriyle...

fatma sen nerelerdesin kıs
yusuf nasıl niye gelmiyosun arada.

geldim canim, bundan sonra da gelicem insaalllah...esim bugun yeni isine ilk is gunu yapti... pc bana kaldi oooooohhh beeee...hihoyyyt

offff yavrum hepsi senin mi .. kız sibel bi de fotojenik değilim diyosun ... fotolar süppeeerrr... herkes çok şık çok güzel çıkmış en çok da minikleerrr Şeniz

fatma cım üzülme cnm beni de üzmeee .. :gitme: biz de 3-4 ayda anca toplaşabiliyoruz belki de bi dahaki buluşmaya yetişirsin belli mi olur yerimseniben zaten kk daki kadar sohbet de edilemiyor çocuklarla ..sen buralara uğra arada cnm özletme kendini hasret giderelim .. ayrıca bi çoğumuz ayrı şehirlerdeyiz.. sen buluşabilmiş şanslı azınlıktasın cnmmmm :))

evet bir yonden sanliyim canim, hic bulusamayan da var dime..kendime teselli veriyim...
ama sizin gibi sekerleri gorunce insan hep gorusesi geliyor...gelinimi optum bu arada..

bu arada sibelcim,cok guzel bir bayansin hakketen yani..masaallah....kizinda sana oyle, ...

tekno cum seni de ozlemisim gormeyi yaww...

fatmacım bende seni ve yusufcuğu özledim umarım sık sıkk gelirsina rtıkk..öperim ikinizide şeker..

tekno meral nalan fatmacım saolun bebişler... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
p1050984.jpg

avm ye giderken araba uyudu kuzuşum ama kısa sürdü melisin ve iremin çığlıklarıyla uyandıııkk :)))

p1060094.jpg

ferda tüm bebişlere çok şirin tokalar almıştı.. biz bugün tokalarımızı taktıkkk :))

Son düzenleme:
sagol teknocum,

uyumani severim senin,tokalari da pek yakismis mervesime....

gelin kaynana toprağı hakketteen kaydirigubbakcemile3 yusufu da özledik fatmacım yaa.. resim ekleyemiyodun ama dimi.. :KK43:

kızlar bu buluşma lunapark buluşması gibi oldu .. çocuklar birbirleriyle oynayamadılar bile .. bi dahaki sefere eski yerimizde buluşucaz büyük ihtimalle kartal da hacıoğlunda :) ev buluşması demişsin ama teknom çok kalabalığız yazık olur o eve .. benim evim çok küçük zaten .. zor yani.. diğer arkadaşları bilemicem .. bu benim fikrim ..:icecream:

asıl fotolar burdaymış ayol
maşallah kızlar on numarasınız hepiniz
özellikle kızlar çok tatlı hepsi birbirinden güzelopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

evet canim ya, bizim pc den yukleyemiyorum..ancak akrabalara gidince, firsatim olursa yuklerim buraya..
burda kar yagiyor 2 haftadir..kar fotolarimiz var ..videomuz da..bir ara insallah gosteririm..

su avatar fotosu bile degistiremiyorum yaw....

gelin kaynana toprağı hakketteen kaydirigubbakcemile3 yusufu da özledik fatmacım yaa.. resim ekleyemiyodun ama dimi.. :KK43:

kızlar bu buluşma lunapark buluşması gibi oldu .. çocuklar birbirleriyle oynayamadılar bile .. bi dahaki sefere eski yerimizde buluşucaz büyük ihtimalle kartal da hacıoğlunda :) ev buluşması demişsin ama teknom çok kalabalığız yazık olur o eve .. benim evim çok küçük zaten .. zor yani.. diğer arkadaşları bilemicem .. bu benim fikrim ..:icecream:

canım çocuklar daha çok birlikte oynama çağına gelmediler sanırım ancak baışıyorlar karşılıklı. Ben de evde hem onların hem bizim daha rahat edeceklerini düşünüyorum zaten konuşmuştuk da. Bakalım bir dahaki sefere ben alabilirim, benim ev de çok büyük değil ama idare ederiz.

bencede ev daha iyi olur avm.lerde çok zor oluyor hemde gürültüden bişey anlamıyoruz.evde her ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliriz sohbetimizide ederiz peşlerinde koşturmaya gerek olmadan,onlarda yerde oturup oyuncaklarıyla oynayabilirler daha iyi kaynaşırlar.böyle hepsi pusetinde birbirinden uzak gürültü ve bi sürü ışık içinde zor oluyor gerçekten.

siz nasıl isterseniz kızlar ben de yakında büyük bir eve geçmek istiyorum kısmet olursa inş.. ben de o zaman alırım sizleri artık napalım opuyorumnanaktan

tamam bir dahakini öyle yaparız o zaman.
feridecim meroşun fotolarını şimdi gördüm harika birşey o, tokaları da çok yakışmış güle güle kullansın güzel günlerde. Eli kafasında 5 dk. durmuyor zaten kafalarında hemen çekip atıyorlar.

evet kuzucuk ne güzel uyuyordu bizim cadılar bırakmadılarki.

X