2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Canlarım ya hepiniz birbirinizden güzelsiniz..
Böyle sizi vbir arada görünce nedense hep duygulanıyorum... Dostluğunuz daim olsun inşallah...
Fıstıklarda tam fıstık olmuş,
siboş görümce olayını anlamadım canım ama iremcik çok şık, vede çok güzel maşallah fıstığa,
Mervoşta büyümüş annesi gibi oda çok güzel olucak zilloş,
Gelelim duru sosise, tam bir sosis, tam yemelik, uzaktan sevmek bile yetti bana:nazar:
Melis arkadaşımızın kızıda çok tatlı yani hepside birbirinden güzeller :nazar:

sağol sibelcim sende herzamanki gibi taş bebek kıvamındaydınzemuszemus.irem gerçekten güzeldi dahada güzelleşmiş üstteki bi resmine bittim hele çoook tatlı.:nazar:
doğru söylüyosun valla feride çok rahat etti bi dahakine çocukları salatım bizde.:dance:

p1060012.jpg

bu benim feride yanımdaki kızım merve :)

Feride :)))) Bu taş bana mı yoksa kuuu :))9 Napim anacım tüm Temmuz analarının ismi zorrr :)
hemen hemen yani şimdi herkes üzerime atlamasın :KK66:

Maşallah kızın da çok tatlıymış sen de.

Feride :)))) Bu taş bana mı yoksa kuuu :))9 Napim anacım tüm Temmuz analarının ismi zorrr :)
hemen hemen yani şimdi herkes üzerime atlamasın :KK66:

Maşallah kızın da çok tatlıymış sen de.

saol canım daaaaaa ilk defa mı görüyosun beni ve kızımı şaşırdım doğrusu.. daha önce 3 kez filan buluştuk bu 4. sanırım hepsinde de resim ekledim.. kızımın d.gününde filan da ekledim aklıma gelenler işte tatil fotolarımı ekledim.. nasıl görmedin yawsssssss :eek:lmaz: fisfisfis yerimseniben Şeniz

ay tatil fotolarını hatırladım dur hemen kızma öle ya :pPp

Buluşmada 1 tanesini gördüm daha önce oda ankara buluşmasıydı sanırım

kalablık olunca şeyettim işte anla :pp

az girdiğim dönemlere denk gelmiş galiba, yada kafam tam yerinde değilken de gördüklerimi unutuyorum.Zaten unutma sorunum var,napsam ya doktora gidince sölim :)

az girdiğim dönemlere denk gelmiş galiba, yada kafam tam yerinde değilken de gördüklerimi unutuyorum.Zaten unutma sorunum var,napsam ya doktora gidince sölim :)

e tamam ama bi daha olmasın -tatlicadiarzu-

eee hani sibel fotolaaaaaaarrrrrrrrrrr...... en çok sende vardı sanki cnmm..

üff feride ya ben böle toplu yapamıyorum tek tek yüklicem ama hangi boyutlarda yüklüyodum unuttum:KK43: en az ben kaldım nası en çok foto bende oluyo:))

üff feride ya ben böle toplu yapamıyorum tek tek yüklicem ama hangi boyutlarda yüklüyodum unuttum:KK43: en az ben kaldım nası en çok foto bende oluyo:))

:roflol: :roflol: allah seni, emi.. ne zaman senden tarafa dönsem elinde makinaydı ne bilim .. 800 ü seç bi dene yolla bakalım küçük olursa bi dahakileri büyük seçersin
.. yada bana yada ayşegüle yolla biz halledelim .. seni beklersek yumurtalarımız soğuuucaaaakkk :p

delüüü:))) yüklüyorum şuanda 600*800 seçtim emoş öle dedi.. biz altkatta foto çektirdik eşime onlar ağırlıkta.. sizinde var tabii bakalım olucakmı..

ferdacım nasıl trafik varmıydı rahat gidebildinmi? sendende resimlerden güzel olanlarını bekliyoruz haaopuyorumnanaktan

süpersiniz ya :nazar: hepinize maşallahh :nazar: bebişler ayrı güzel anaları ayrı güzel :dance:

çok güzel bir gündü bence de. Durucuk ve merveciği ve annelerini tanıyordum zaten. Sibeli ve iremi tanıdığıma çok memnun oldum. Melise çok hareketli derdim irem onu gölgede bıraktı. Keşke annesini azıcık rahat bıraksaydı da sohbet olanağı bulsaydık. Bu arada başına gelen tatsız olaya üzüldüm bir pipet için izin almak mı gerekliymiş.
Feridecim eşine bir kez daha teşekkür et tatlım bizi çok rahatlattı sağolsun. Feridecim melisi gerçekten istiyorsan vereyim ciddi sanmamıştım seni :))

fotoğrafları çok beğendim teşekkürler arkadaşlar makinemi boşaltıp şarj ettim ama çıkarken unutmuşum neyseki sizlerinki varmış. Ben de resim yokki ayşegülüm :KK43:

Canım trafik çok rahhatı pazar buluşmak avantaj oldu gerçöekten çok uzun yol ama trafiksiz olunca 40 dk. sürdü. Melis uyudu alışverişimi de yaptım onu arabada bıraktım başına güvenlik diktim :) yarın için yemeğimi de koydum geldim geç bile kalmışım :)

çok güzel bir gündü bence de. Durucuk ve merveciği ve annelerini tanıyordum zaten. Sibeli ve iremi tanıdığıma çok memnun oldum. Melise çok hareketli derdim irem onu gölgede bıraktı. Keşke annesini azıcık rahat bıraksaydı da sohbet olanağı bulsaydık. Bu arada başına gelen tatsız olaya üzüldüm bir pipet için izin almak mı gerekliymiş.
Feridecim eşine bir kez daha teşekkür et tatlım bizi çok rahatlattı sağolsun. Feridecim melisi gerçekten istiyorsan vereyim ciddi sanmamıştım seni :))

fotoğrafları çok beğendim teşekkürler arkadaşlar makinemi boşaltıp şarj ettim ama çıkarken unutmuşum neyseki sizlerinki varmış. Ben de resim yokki ayşegülüm :KK43:

Canım trafik çok rahhatı pazar buluşmak avantaj oldu gerçöekten çok uzun yol ama trafiksiz olunca 40 dk. sürdü. Melis uyudu alışverişimi de yaptım onu arabada bıraktım başına güvenlik diktim :) yarın için yemeğimi de koydum geldim geç bile kalmışım :)

ayyy dinlerken ben yoruldum cnm.. nasıl koşturuyosun .. çalışan anne olmak pek zor.. benim yemeğim hazırdı o konuda çok rahattım walla..

sibel bebişler durmayınca hepimiz aynı oluyoruz seni anlıyorum bazen benim kızım da aynı oluyo .. bugün benim şansım eşimin de yanımda olmasıydı..

ferdacım sevindim trafik yokmuş ama ona rağmen 40 dk. sürmüş seni buralara sürükledik canım hakkını helal et biz hep yakınlardayız.
ooo alışveriş yapıcam diyodun yapmışsın tebrik ederim valla.
ay sen makineni unutmuştun dimi unutmuşum ben onu :)

ayyy dinlerken ben yoruldum cnm.. nasıl koşturuyosun .. çalışan anne olmak pek zor.. benim yemeğim hazırdı o konuda çok rahattım walla..

sibel bebişler durmayınca hepimiz aynı oluyoruz seni anlıyorum bazen benim kızım da aynı oluyo .. bugün benim şansım eşimin de yanımda olmasıydı..

feridecim ne yapayım canım hep böyle geçiyor akşamdan yemek yap ortalık topla sabahın köreünde kalk hazırlan falan. Gece melis uyuduktan sonra çalışıyorum genelde. İnan çok yoruluyorum. Benim de akşama yemek vardı da yarın için alışveriş yaptım işte yemeği koydum pişiyor :)

ferdacım sevindim trafik yokmuş ama ona rağmen 40 dk. sürmüş seni buralara sürükledik canım hakkını helal et biz hep yakınlardayız.
ooo alışveriş yapıcam diyodun yapmışsın tebrik ederim valla.
ay sen makineni unutmuştun dimi unutmuşum ben onu :)

olsun canım sizin buraya gelmeniz daha zor olurdu araba altımda melis de alışık pek sorun olmuyor.
melis uyanmadı çok tereddüt yaşadım, haberlerde izlemiştim çok vurdumduymaz bulmuştum aileyi çocuk uyuyor anne baba çocuğu arabada bırakıp alışveriş yapıyor çocuk uyanıp ağlıyor herkes arabanın başına toplanıyor araba kilitli falan o aklıma geldi ama uyandıramadım da migrosun güvenliğinden rica ettim artık :)

X