2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

allahım bune yakışıklılık tü tü tü maaşallah yusufuma takımıda süper yakışmış
:nazar:
fatmacım sen nasılsın canım senide görmek iyi oldu özlemişim kızzz :)

tesekkur ederiz aysegul teyzesi,
ben iyim sukursen de iyisindir insalllah..bende sizi ozledim yaaa...

maşallah yusuf'a... fatma kıs nerelerdesin sen? diğer topike gelmiyorsun artık...

canim hicbir topige gelemiyorum,buraya bir firsat fotolari yukleyim dedim..

esim evde 3-4 aydir.. is degistirdi...o arada is aradi..yeni isine basliyor ocakta insallah...
o zaman gelicem bol bol ..cok ozledim sizleri...

Fatmacım maşallah Yusua daha da yakışıklı olmuş.Bu bayramda pek de şık giyimişsiniz hem de ikiniz.

tesekkurler fikriyecim, o senin guzelligin..senin oglusunda cok tatli masallah..

maaşallah damadıma da anasına da .. özledik sizi.. :gitme:

bende sizleri ozledim canim,istanbul fotolarina bakiyom ozledikce...
gelinimi optum,seni de kiskanma opuyorumnanaktan

nerelerdesin anacım
maşallah ne yakışıklı olmuş yusuf sevsinler onun saçlarını

tesekkur ederim canim,yakinda gelicem...ellerinden oper teyzesi...

hepsi yakisikli, kizlarimizda genckiz olmus...masallah..isim atlarim simdi,yazmiyim ...opuyorum onlari cok.. Şeniz

fatma hoşgeldin
merak etmiştik nerelerdesin diye. eşinin işe başlayacak olmasına sevindim.
maşallah yusufta her zamanki gibi yakışıklı :KK66:

kızlar eren ıÇın yorumlara Çok teŞeŞkÜrler edıyoruzzz..

ElÇıne ve yusufa maŞalalhh ıkısıde Çok Şekerlerrr ..fatmacımm umarım herŞey gÖnlÜnÜzce olurr..umarım bu ıŞ eŞın ıÇın hayırlı olurr

tesekkurler hilalcim ve fahriyecim, guzel dilekleriniz icin..

bunaldim artik,pc sizlikten...sizleri de ozledim..

Geyiğe eklemiştim buraya da ekliyim...

1001635g.jpg

aloooooo
1001680.jpg

1001702x.jpg

1001784s.jpg

düşünüyorum öyleyse varım naniknanik naniknanik
1001736.jpg

tüm teyzoşlarıma öpücük gönderiyorum opuyorumnanaktan
1001746m.jpg

1001806.jpg

Bu da ben.. Nasıl kendime benzettim kızımı görün diye koyuyorum zemuszemus
88606127.jpg

hay allah ım bu ne tatlı bişey yaaa... kıvır kıvır saçlar.. gözleri rankli mi çok gzel bişey yaa.. maaşallahhh.. ewet cnm sana birebir benziyo tebrikler :lepi:

geyikte yazmıştım ama burdanda yazayım maaşallah selinciğime çooook güzel gerçekten maaşallah kirpiklere gözlere pü pü pü:nazar:

mersiii teyzoşlarıı... febicim gözleri koyu ela gibi bişey.. ne olduğunu tam anlayamıyorum. bazen kahverengi gibi geliyor bazen ela... ışığa göre değişiyor sanırım...

bencede delüü:)) koyu yeşil diyelim kısaca soranlara öle de. böle uzun uzun açıklama yapmana gerek kalmaz:))

çok çok güzel bi kız 41 kere maşallah:nazar: annesi gibi çok tatlı:) gözlerinin içi gülüyo fıstığımın:nazar:

bencede delüü:)) koyu yeşil diyelim kısaca soranlara öle de. böle uzun uzun açıklama yapmana gerek kalmaz:))

hahhhahahahhaah hay aklınla bin yaşa emi.... ben de ne yapsam ne etsem de bu kadar uzun açıklama yapmaktan kurtulsam diyordum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :roflol: :roflol:

çok çok güzel bi kız 41 kere maşallah:nazar: annesi gibi çok tatlı:) gözlerinin içi gülüyo fıstığımın:nazar:

sağolasın şekerimmmm.. bahtları da kendileri gibi güzel olur inşallah meleklerimizin...

X