2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ayy yerim ben elçini bakışa bak neye kızdı hilal.saçlarıda uzamış böyle bağlayınca iyice şirine olmuş

Durucuma 41 kere masallah,Allah nazardan saklasin.Aysegul asallah ya saclari cok uzamis,siz yandiniz artik koafore gidiyorsunuzdur.....tum masraflara Durunun koafor masrafi da ekleyin,yasasin......zemuszemusalkisalkisalkis

Durucuma 41 kere masallah,Allah nazardan saklasin.Aysegul asallah ya saclari cok uzamis,siz yandiniz artik koafore gidiyorsunuzdur.....tum masraflara Durunun koafor masrafi da ekleyin,yasasin......zemuszemusalkisalkisalkis

:roflol: sorma fikriyecim geçen ay lüle yaptırdık bu ayda röfle yaptırceem kızçeme zemuszemus

kızlar slm yine uzun zaman oldu uğramayalı
melekleriniz kocaman olmuş hepsine 41 kere maşallah
bizden de bi kaç resim...

Son düzenleme:
görsev maşallah canım
nasılda büyümüş, bayağıdır görmüyordum. genç kız havalarına girmiş ayol :))

görs. nerelerdesin hiç uğramaz oldun ?
maaşallah koca kız olmuş ecenazda çook tatlı

hergeçen gün daha güzel oluyo onlarla hayat
şimdi konuşmaya çalışıyo öldürüyo gülmekten bizi...
sizinkiler konuşuyo mu kızlar?

oyy yerim ya ben sizi sıpalar...
maşallahh valla hepsinede...
arzuuu nansıl büyümüş eloşta yaa maşallah canım...
saçlarda uzuyor yavaş yavaşşşş:))
nasılda güzel gülmüşş cadı seni

ay ben buraya bayadır uğramamamışım,,,duruya,ecenaza,elçineee,,eloşum amaşalalhh allahım nasıl bır tatlılıktırr bu fıstıkların hepsı ard ardına sıralanmışlarr maşalalh kuzucuklarımaaa..

eloşumun saçları uzamışşş ..kot pantolonlanda baya ırı durmuş maşalllahh

çok sagolun teyzeleri
evet saçları biraz uzadı şükür:)))
fahroş bu arada diyeti bıraktı bizim çıtır manken kilo aldı kuu:))))kız çok degil 15 gün falan oldu tartılalı 11500 çıktı kıyafetleri falan 11 dedi hemşire

maşalalh ozaman canım alsın tabı hep çıtı pıtımı olcak fıstıkk..

ayy maaşallah eloşuma ne kadar tatlı o öyle çokta şık hepsi çok yakışmış cicilerinin.
saçlarda uzamış kilolarda alınmış iyice büyümüş valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…