2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

çok tatlıııı böcüklerrrrrrrrrrr... kılzar rengarenkk giyiniyo ne güzel ben bulamıyorum oğluşuma böle renkli :KK43:(

çok sagolun kızlar
mayalıhamur erkek çocuguna pek bişey yok bende ogluşa giydiremiyordum kız kıyafetlerine özeniyordum:)))))

maşallah Elaya
bayağıdır görmüyodum. büyümüş Arzucum. çok tatlı maşallah.
fahroş ben erenide epeydir görmüyorum
atsana kıs bi kaç resim.

çok şeker elçincik. o üstündeki uyku tulumumu tatlım. kapşonuyla rahat edebiliyormu. çadırıda çok güzel

tşk canım. evet uyku tulumu. aslında kar tulumu olarak yazıyodu reyonda :))
gece yatarken kapşon sorun olmuyor ama uyanınca hemen çıkarmak istiyor.
bu tulum aslında ablasının tulumuydu :))
10 yıl önce almıştık yani :KK66: o çok kullanmadı. kaldırmıştım şimdi Elçin kullanıyor. çok sıcak tutuyor.

maaşallah elçin hanıma çok şeker tulumuda çok yakışmış pembiş pembiş :)

bende dışarı tulumu zannettim başta.pek bi farkları yok zaten maksat rahat ve sıcak olması.

yiit.jpg
hepsi çok şeker bizde temmuz bebeğiyiz teyzeleri

kara üzüm gelmiş hilal elçinde bayagı büyümüş kıs maşallah fıstıgıma
tub833 senin ogluşunada maşallah canım

tubacım maaşallah oğluşuna çok tatlı allah bağışlasın:nazar:

sen hamileyken girerdin hatırladım seni doğumdan sonrada girdin bi ara ama çok uzun bi süredir girmemiştin umarım herşey yolundadır.

masallahhh kocaman oldular hepsi wallaa yaaa daha dün hamiledik sankiii allah nazarldan korusun hepsiniii ben egeye tulum gidiremiyorum çünkü sıkılır biliyorum ii elçin sıkılmıo ne guzell gerçi bizim evde cok sıcak oluo bunalır cocukk

elçine ve yiğite maşalah çok şekerlerr tup8 canım oncelerı çok sık gelırdınn şimdi gelmıyorsunn nıye bıraktıneşkerım bızlerrı oğlumuna adaşını özlerız bızz daha sık gelll:)

X