2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

maşalalh sanberk paşayaa .çok tatlı çıkmışş bizede gel djlık yapmaya paşmmm

masallah duruya sanberkee benim olanın bebişineee hepsi çok guzell allah nazarlardan saklasınn bende eklerim bi araa

oyy yerim ben bunu yaa çoook tatlı fikriyecim maaşallah sanberk paşaya tam lokum valla.

benim_olan canım o sele alttan çatladı bile :)) çok oynadı onunla ya içine girer ya üstüne çıkar tepinir napsın zavallı sepet çatladı orta yerinden :)

Tamam lokum ise bayramda aketleyip gonderiyorum sanalülülülülülü:icecream:

....

kızımla gezmelere gittik .. bunlar da bir kaç kare ..

Son düzenleme:
iyi gezmişsiniz feridecim kızçenle.
mervoşumuda öpüyorumopuyorumnanaktan

hehehehe bizi ozlemedin ya.Biz seni cooooooooooooooooooooooooook,ama Merveyi daha da cok cok cooooooooooooooooooooooooooook

urasçık yemek yeme savaşında, kızıp kaş çattığı anında ve burun keşfinde

Eklentiler

• $IMG_9694.JPG
    53,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_9674.JPG
    42,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_9717.JPG
    62,6 KB · Görüntüleme: 25
birazda eğlenelim öğrenelim...Uras bişiler çiziyor onun tabiriyle salyangoz yapıyor bide kule yapıp kendini alkışlıyor...

Eklentiler

• $IMG_9703.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_9710.JPG
    60,7 KB · Görüntüleme: 22
mayacım çok tatlı oğlun varya maaşallah yiyesim geldi valla zeytingözlüyü ne tatlı bakmış öyle.

bizimde aynı kuleden vardı ama bi iki parçası gitti :) baya bi oldu alalı.duru ilk oynadığı zaman büyük parçanın içine küçük koyup sallıyodu çıngırak gibi :))

mervem gelmış hşgelmışş ooh gezmiş eğlenmışşş ferıdecım maşalahh sızee çok şekersınızzz..

uras beyde çok yakuşukluu annesııı maşallahhhhh

buda benım sarı paşammmm
[
[
[
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…