2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

hadi canım valla belli oluyor sen sürekli yanındasın anlamıyorsundur eloşda bana aynı geliyor kaç kilo merve boyu kaç

yerim seni fındıkkk bebeklerinide beslermişşş:)

feride saçları uzadıkça sarılığı daha belirginleşti ama,bayada uzamış maaşallah sarı kızıma benim çok güzell

maaşallah mervoşa çok tatlı
feride büyüyünce çok güzel bi kız olacak. işin var şeker :))

feride kardeşinmi kuuu
meri_mrt, feridenin öz be öz kardeşi h.g canım :))

maaşallah mervoşa çok tatlı
feride büyüyünce çok güzel bi kız olacak. işin var şeker :))

ayy sorma senin de benim de işimiz varrr ... :bbo:

feride kardeşinmi kuuu
meri_mrt, feridenin öz be öz kardeşi h.g canım :))

ewet cnm kardeşim.. okul öncesi eğitim okuyo takı tasarım kursuna gidiyo 5.5 aylık da hamile akannehir resmi ona da attım yoksa kk ya gireceği pek yok şaşırdım ben de pek hamarattır da boş vakti olmaz :hulya: kaydirigubbakcemile3 ay insanın kk da kardeşiyle dalga geçmesi de ne zevkliymiş beeehh kaydirigubbakcemile2

kızlar naber
bütün bebişleri yiyim ham yapayım
kocaman olmuşlar
kızları alan almış oooh muhabbetlere bittim ya
ee biz napcaz şimdi
erdem evdemi kalcek yani:))

işte geldim burdayıııım
bi de bişi diycem kızlar size
erdemin üstündeki kazak varya şu an resimdeki
benim kazağım,yani bir yaşında giydiğim kazak
annem sakladı,bi kaç daha var
hatta zıbın falanda vardı kullandık
ilginç dimi,30 yıl önce sen giy,sonra çocuğun giysin

Son düzenleme:
erdemde çok şekrmiş maşşallah. mervede çok fena fıstık. bebeklerine bayıldım. çok akıllı uslu duruyor ama annesi çok öpüyorum şekerleri

maşallah erdeme çok yakışıklıymış
canım seninki gibi benimde var kıyafetlerim.
şu an elçin benim bebeklik montumu kullanıyor.
büyük kızımda benim geceliğimi kullanıyor :)))
çok değişik bi duygu, o nedenle bende saklıyorum kızlarımın güzel kıyafetlerinden

hepsine de maşallah şeker şeyler
kızlar sizede bravo yni taaaaa kendinizin kıyafetleri alkisalkisalkis benim sadece battaniyem kalmış o da zaten annemlerde senağlama

arzucum bayağıdır gelişimi iyice durdu mervenin küçükken yanakları arkadan görünüyodu çok tombikti.. büyüdükçe zayıf geliyo gözüme ..ama normal sınırlarda hala tabii..

erdem de çok şeker.. benim küçüklüğümden bişey kalmamış olcak ki annem hiç bişey vermedi.. ama ben kızımınkilerden mutlaka saklıcam..

temmuz bebişlere 41 kere maşşalah deyim.Merve çok büyümüş daha da güzelleşmiş kız anneler işiniz zor anam zooooooor.
Bizim delikanlarımız kızlerınızın peslerini brakmaz haberiniz olsun.Kız cocgu anneler bak fazla kızmayınız oğlularıma ne yapalım bu kadar güzel kızlar dogurmasaydınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…