2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Masallah hepsinee cok guzellerr nazar değmesinnn bende geyiğe ekledim ordan bakarsınız kuzuma

mervem gelmış hşgelmışş ooh gezmiş eğlenmışşş ferıdecım maşalahh sızee çok şekersınızzz..

uras beyde çok yakuşukluu annesııı maşallahhhhh

buda benım sarı paşammmm
[
[
[
[

eren paşanın ağzısını yirimmm...çok tatlı maşşalahhh tatlım..

bu çocuklar buzdolabına girmekten ne çok zevk alıyo yaa.. merve de deli oluyo .. fahroş dikkat et eren düşmesin beşiği ne kadar alçakmış öyle .. çok tatlı çok yakışıklı maaşallah..

bir yakışıklı da uras .. keşke istanbul da otursa herkes bilgisayar ekranından da ısırılmıyo ki.. resimleri görünce bi ısırık alasım geliyo yaaa .. çok tatlı oldular hepsi de .. mayacım uras hem tatlı hem çok akıllı baksana resme başlamış merve olsa iki karalar sıkılır.. kalemleri yemeyi tercih eder kaydirigubbakcemile3

fikriye hilmiş ayşegül fahriyecim teşekkür ederiz arkadaşlarım ..

bir kaç resim daha ..:)

7284.jpg

7288.jpg

Merve cok tatli ya hele kediyi oksadigi fotorafini cok begendim,Yavtum ne kadar saf,temiz.Melek MERVE.

mayalıhamur fıkrıyem saolun canlarımm...

fikrıyem alçak olurmu alt tarafı görunmuyor beşiğin çok yüksek alttaa çekmeceler var ALLAH KORUSUN BI DÜŞERSEE ÇOK FENA OLUR O NEDNELE YAN TARAFINA KOLTUK KOYDUM ORADANINIP ÇIKIYOR YOKSA ATACAK KENDINII SIPAA..

MERVEMDE ÇOK ŞEKER MAŞALALHHHH NASIL KAVRAMIŞŞ TOPLARIII:))))

ben bayagıdır buraya ugramıyordum ne tatlı olmuş bunlar yaaa
şanberk,duru,eren,merve miraç,mayalıhamurun ogluşu hepside çok tatlı inşallah eksik yazmamışımdır

çok teşekkür ederim arkadaşlar... çok mutlu ettiniz yorumlarınızla...
mervenin kedi okşayışına bayıldım. ben tırsıyorum elletiresim gelmiyo am uras kapıdaki sokak kedisinin peşinde koşup duruyo şaşkın kedide kaçmıyo :)))bide manavın köpeği var çok salak urasın elindeki külahı almak istiyo urasda vermiyo köpee gıcık oluyo fobisi gelişcek böyle giderse...
sevgilr iyi bayramlar hepinize şimdiden

Merve cok tatli ya hele kediyi oksadigi fotorafini cok begendim,Yavtum ne kadar saf,temiz.Melek MERVE.

ah o kedi neler çekti benim kızın elinden hiç de kızmıyo sanki biliyo ki o çocuk anlamıyo.. kedi resmen alttan aldı yani kaydirigubbakcemile3 güzel sözlerin için tşk. fikriyecim sanberki de çok öpüyorum opuyorumnanaktan

mayalıhamur fıkrıyem saolun canlarımm...

fikrıyem alçak olurmu alt tarafı görunmuyor beşiğin çok yüksek alttaa çekmeceler var ALLAH KORUSUN BI DÜŞERSEE ÇOK FENA OLUR O NEDNELE YAN TARAFINA KOLTUK KOYDUM ORADANINIP ÇIKIYOR YOKSA ATACAK KENDINII SIPAA..

MERVEMDE ÇOK ŞEKER MAŞALALHHHH NASIL KAVRAMIŞŞ TOPLARIII:))))

saol cnm .. ama inip çıkabiliyosa alçak yine de mervenin çenesine geliyo nerdeyse parmaklıklar.. Allah korusun aman ..

ben bayagıdır buraya ugramıyordum ne tatlı olmuş bunlar yaaa
şanberk,duru,eren,merve miraç,mayalıhamurun ogluşu hepside çok tatlı inşallah eksik yazmamışımdır

cnm eloş nasıl.. dişlerinin fotosunu çek ekle hakkıdır yani hamarat kız :hulya:

eloş şükür hasta degil teyzesi ama kulagında yara çıktı onunla ugraşıyorum
bi ara çekiyim hakkı valla bitti şükür diş derdimiz

erene,merveye kocaman maaşallah.:nazar:

feride baya uzamış mervenin saçları iyi bağlattırmış bide duru saçlarıyla uğraşmama sinir oluyor :)
özellikle pembeler çooook yakışmış,göbüşüde çıkmış çok tatlı olmuş fındık:nazar:

ah o kedi neler çekti benim kızın elinden hiç de kızmıyo sanki biliyo ki o çocuk anlamıyo.. kedi resmen alttan aldı yani kaydirigubbakcemile3 güzel sözlerin için tşk. fikriyecim sanberki de çok öpüyorum opuyorumnanaktan

saol cnm .. ama inip çıkabiliyosa alçak yine de mervenin çenesine geliyo nerdeyse parmaklıklar.. Allah korusun aman ..

cnm eloş nasıl.. dişlerinin fotosunu çek ekle hakkıdır yani hamarat kız :hulya:

canım be o bakımdan anlamamamıştım dediğinii yerden yükseklığını dıyorsun sandımm evet parmaklıklarala yattığı kısmı okadar yuksek değil tehlıkelı o nedenle yalnız bırakmıyorum genelde odada mazallah fotoda olduğu gıbı atlamaya çalışır bu arada ferıdem yerıne fıkrıye yazmışımm bu fıkrıye aklımı başımdan aldııı delikafaduldendelikafadulden sanberke selamlarr mujukkkss kaydirigubbakcemile3

arzum eloluma çok geçmiş olsuntez zamanda geçer ınşallahhhh yarasıı önemlı bişi değildir umarımm opuyorumnanaktan

duru tostombul yaa maaşallah merve de eskiden tombikti yanaklıydı ama yüzü iyice küçüldü.. duruya nazar boncuğu takalım :nazar:

masallahhh yaa hepside birbirinden tatlı allah nazarlardan korusunnn

durumaaaaaaaaaa mervemee masllahhhhh

hele elcinin son resmine bittiimm.. pasakli ve dudak büken hali bile cooooooooooooook sirinnnn :nazar:

X