2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

semras ne kadar tatlı maşallahh nazar boncuğu gibi bu yaa yuirimm yutarımm...dipe bahh:))

semras maşallah çok tatlı
Allahım nazarlardan korusun. maşallah maşallah.

semracım çok çok tatlı bu kız yaa 41 kere maaşallah yerim ben onu

bi dahaki buluşmaya senide bekliyoruz meralle gelirsiniz olmamı:1hug:

masallahhh saberkee erenee minayaa
bayıldım minanın gözlerineee nazar değmesin çok guzel olcak buyuncee yandın semracım sennn senin gözlermi renklii

selam tatişler herkezin bebişi çok tatlı gazıydı iuyuydu buyuydu derken büyüdüler

bu ne güzellik allah ım nazarlardan korusun nehir minayı bahtı da şansı da güzel olsun .. çok tatlı maaşallah opuyorumnanaktan

41 kere masallah,Allah nazardan kurusun,cok tatli,cok sirin bir kizinvar,hele bu gozluk bu mayusu ile cok havali cok,

semrass ne tatlı kzın var senin ölee maaşallahh fıstığıma Allah nazarlardan korusun
erenciğime zaten söliyecek laf yok yakuşuklu prensim benim
fikriyecim senin oğlunda pek yakışıklı haa maaşallah

kızlar herbirinize ayrı ayrı teşekkürler güzel dilekleriniz için
Allah hepimiziniz yavrusunu güle güle büyütmek nasip etsin
ben çok fazlagiremiyorum foruma hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın
zinedila benim gözlerim yeşil babasının mavi canım ama onun gözleri bu kadar canlı mavi değil
nehirminanınkiler cok canlı
genciza inşallah bir sonraki buluşmaya gelmeye calışıcam canım
hoşçakalın

semra kıss ara ara gelip koklatıp kaçırıyorsun güzelliği.. daha sık gel.. bu sıralar 15 aylık kontrole geleceksiniz.. haber ver gelmeden önce de göreyim şu güzelliği bi..

semra kıss ara ara gelip koklatıp kaçırıyorsun güzelliği.. daha sık gel.. bu sıralar 15 aylık kontrole geleceksiniz.. haber ver gelmeden önce de göreyim şu güzelliği bi..

sağol canım pek vaktim olmuyor gerçekten
çok sıkıntılı günler geçiyoruz nehirminam ve ben
eşim ile boşanıyoruz evden ayrıldım annemler ile kalıyorum ben
sen az çok biliyorsun sorunları eşimin annesi sonunda yaptı yapacağını
herseyin hayırlısı diyorum ama üzülmedende edemiyorum çok haksızlığa uğradım
yalan dolan bitirdiler evliliğimizi bundan sonrası nehir ve benim için nasıl hayırlı olacaksa öyle olur inşallah 5 aydır ne beni nede nehiri arayıp soruyor bu pazar mahkeme ara kararı ile nehiri almaya gelecek kızım çoktan unuttu babasını banada çok düşkün nasıl olacak bilmiyorum alıp yavrumu beni ve kızımı bir gece vakti sokağa atan o kadına götürecek çok üzülüyorum çok anlatamam kızlar haklıyken haksız olmak buymuş demek Allaha havale ettim hepsini 5 kasımda duruşmamız var ne diyim nelerle uğraşıyorum birde nehirim etkilenmesin diye güçlü olmak zorundayım dualarınızı eksik etmeyin benden ne olur alıp götürmesinler yavrumu

semracım allah yardımcınız olsun canım.gerçekten çok zor bi durum.hakkınızda hayırlısı olur inşallah dularım seninle ve nehir minayla olacak.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…