2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

aman tanrim karsimizdaki bayan kim,siz tanidiniz mi?:umursamaz:aaaaaaaaa bayan zemuszemusDuru.41 masallahkocaman olmus gormeyi sabirsizlaniyorum.alkisalkisalkis

hani minnoşlar nerde

accuk benim hasta kuzumu koyayım size

işte beter böceeekkk :)))

KUZUM AYAKKABISIZ KALMIŞ DA DEDESıNıN AYAKKABILARINI GıYıYOR

yerim ben bu bonbon şekerini maaşallah

duruda benim terlikleri giyip geziniyor evde mutlu mutlu sırıtıyo sonradasırnaşık şey

maşallah eğoşaaa ..yerim tombalak kollarıınnn yavruşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

kiz oglusuna ayakibi alsan zavalim dedisini ayakibisini giyimis,masallah sana yakisikli,

masallah egeye bizimkide telefon hastası ve kumandaa gördümü saldırıo hemenn çok guzel çııkmıs nazar değmesinnn

TAM BETER BÖCEEEK MAŞALLAHH .. GÜLDÜRDÜ BENİ kaydirigubbakcemile3

ooooo pamuk oğlan gelmışş geçmiş olsun hastaymışsın sendee mujukss canımm maşalah sanaaa yerım senııı

duru çok güzel yaaa yorum yazdım zannettim ama yazmamışım maaşallah fıstığıma
egeye bakınn egeyee seni bonbon senii yerim seni bitiririmm yaramaz tostik:))

ben bunlari yutarumm daaaaaaaaaaaaaaaaaa

caponumda büyümüss.. kiz deniz sacinin rengi acildimi kuzunun??

eren büyüdükçe güzelleşti walla.. fahriyecim sıkı tut kızlar çalmasın cnm .. Şeniz

fahrıye febı dogru soyluyor.Keske kızım olsaydı da verirdim senin yakışılı oglucuna.opuyorumnanaktan Masallah bide kotla ve gömlekle buyu delikanlı olmus.41 kere masallah.

Son düzenleme:
Sizin sipalar dapek guzellesmis, pek yakisikli olmuslar masallah, rabbim acilarini gostermesin insallah hic birinin Aminnnnnnnnnnnn !!!.

eren cok yakisikli masallahh.. o saclari yapilmis resmine bittimm

mervede büyümüs. cok tatli olmuss annesii

eren büyüdükçe güzelleşti walla.. fahriyecim sıkı tut kızlar çalmasın cnm .. Şeniz

saol canımsss ..bana gerek kalmıyor o tutturmuyor kendını kımseye çaldırmaz canım çok aksıleştı kımseye ellettırmıyor kendınııı..kızlar şimdiden sarkıyor ama benım paşa yuz vermıyorrrrkaydirigubbakcemile2

fahrıye febı dogru soyluyor.Keske kızım olsaydı da verirdim senin yakışılı oglucuna.opuyorumnanaktan Masallah bide kotla ve gömlekle buyu delikanlı olmus.41 kere masallah.

geç kalmış sayılmazsın şekerımm daha ıkıncıyıde alabılerükkkk :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

erene,merveye maşallah
eroşu görmüştüm diger topikte maşallah
cadı yusuf kıskanıyormu merveyi kaan çok kıskanıyor siz ne alemdesiniz bu arada merve cadısınında saçları epey uzamış birazını benim fıstıgıma verin yaaaaaa:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…