2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

sağolun kızlar.. evet herkes bana benzetiyor.. baba da çok alınıyor tabi :) hatta geçenlerde babam anneme demişki Selin bana bakarken sanki Meral bakıyor gibi...

Sanberk de çok tatlı. kız güzelliği var...

Feride bayıldım merve'ye.. hele sen kızmadığın halde ağlaması çok hoş yaaa... çok güldüm...

ayyy kıyamam mervoşa nasılda ağlamış yaa.mafoldumben yaramazlık yaptığının farkında tabi annem bişey demeden onu yumuşatiyim diyo:icecream:

biraz da kakao siyah siyah eline bulaştığı için ağladı sanırım .. geçen gün de odaya bir girdim halıya sanki kar yağmış bembeyaz .. bi paket ıslak mendil itinayla döşenmiş kaydirigubbakcemile3

biraz da kakao siyah siyah eline bulaştığı için ağladı sanırım .. geçen gün de odaya bir girdim halıya sanki kar yağmış bembeyaz .. bi paket ıslak mendil itinayla döşenmiş kaydirigubbakcemile3

:roflol: ne buluyolar şu ıslak mendilde anlamıyorum duruda kaçırmak için atmaca gibi fırsat kolluyor :dance:

Kızlar bakın benım oglum yelerı de sılıyor onlarla bak daamat arıyorsanız bılgınızde olsun.alkisalkisalkis:kedi:

maşalalh sanberk ve merveye çok şekerlerrr...
mervede işi bılıyorrr hep suçlu hem güçlüü nasıl olsa kızacak dıye basmış çığlığııı yerım kuu senıııı

ay merveye çok güldüm yaaa sıpakaydirigubbakcemile2
şanberkde çok tatlı maşallah

ayşegük kızını verecek kımse bulamadın galıba bak irem yok ortalarda bız alabılerukkk:))))))

kızlar slm herkese maşallah bebişler kocamaaan olmuşlar hepsi çok şeker öpüyorum yanaklarından
buda nehir minam teyzeleri

nasıl yani fikriye aşkolsun küstüm :dilcikar:

kiiz ne yapalim sen :a015:senağlamaBize Duruyu vermeyince ne yapalim biz cagremize bakiyoruz.Bir an once Damlaya yapda bizim derdimizde bitsin.:CüvCüv:naniknanik:dance:vereliniortak

kızlar slm herkese maşallah bebişler kocamaaan olmuşlar hepsi çok şeker öpüyorum yanaklarından
buda nehir minam teyzeleri

semrass hoşgeldin canımm uzun zamandır göremiyodum seni iyisindir umarım.. resimler açılmadı bende ama

mervoşa bak yaa güldürdü benii valla:)) maaşallah çok tatlıı feridecim iremde tam bir ıslak mendil hastası... bütün gün onlarla oynasa sıkılmaz sanırm:)) aynen ayşegülün dediği gibi nerde bi ıslak mendil görse atmaca gibi atlıyo:)) sakladığım yerleride öğrendi işaret parmaığıyla orayı gösterip dudaklarını şişiriyo numaracı böcüküm:))

fahroş ne ayran gönüllü kadınsın yaa:)) ayşegülcüm al senin olsun bu fahroş karısı uğraşamiceyeğim bu uyus dünürle:)))

ayşegük kızını verecek kımse bulamadın galıba bak irem yok ortalarda bız alabılerukkk:))))))

aa ne münasebet şekerim kızımı isteyenler içinden teknoyu seçtik biz ona söz verdik çoktan zemuszemus
fikriyede ikinci kızıma talip olmuştuda onun için şeettim kaydirigubbakcemile3
3. ye sıraya girin :roflol:

eeee anlatmakla olmaz biz de iremin yaramazlıklarını görelim öyleyse saklıyon kızını göstermiyosun hiç lmaz: yerimseniben

aşkolsun kaç kere resmin koydumm kuu tabii yaramazlık resimlerini değil o kadar seri yapıyoyoki muzurluklarını yakalayamıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…