2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Feride cok esekkur ederiz. evet kiza benziyor oglucum.Kac kez kizmi diye sordular bana.lmaz:

masallah YIGIT ERENNE cok buyumus ve tam bir erkek coccuk olmus,bunda artik bebeklim yok kocaman kocaman.Bide pek yaramaz,cay mi yapiyor yoksa dagtiyor mu?:uhm:

annesi bak oglucun cani cay cekmis sen nerdesin saklanma kalkda cay yap.

Sanberkin Teyzeleri Kandiliniz Mubarek Olsun.SIMDIDEN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN,Sanberk ellerinizden opuyor.

çok teşekkürler canımm...erenn çay yapıyor evet bayılıyo çaydanlıklarla oynamayaa... senınde bayramınn kutlu olsun nice bayramlara ınşallhhh

masallah sanberke erene cok guzler nazar değmesin

Sanberk ve Eren'e maşallahhhh... Uzun zamandır girmiyordum buraya.. Resim ekliyim diye girdim ve onlarla karşılaştım.. :lepi: :lepi:
fahroş nerelerdesin kısss? eren'in demlediği çaydan istiyorum :)))

Diğer topik'e ekledim. Burdan da eksik kalmayalım opuyorumnanaktan

burda öpücük veriyor annesine kuzum...

çikolata yemiş Selin...

Resim çekmeye başladığım an üzerime doğru gelip makinayı alıyor elimden. Zar zor yakaladım bunu da...

masallah seline cok ama cok seker bir kuzus.Sana cok benziyor ama senden biraz,biraz degil cok daha guzel bir bayan olacak,bu kesin.zemuszemusnaniknanik

meralcim diğer topikte yazdım burdanda geri kalmiyimkaydirigubbakcemile3 maaşallah selinime kocaman olmuş onun boncuk göslerini yerim ben bi dahaki buluşmayı sanada uyan bi güne ayarlarız ösledim siziopuyorumnanaktan

meralcim selin aynı sen .. çok benziyo sana .. maaş. ikinize de

meralcım geldım kuzummm..maşalllah fıstıkınaa yaa çok tatlı olmuşşş tontıkım benımmmmm

yesinler sanberki sarı paşa saçları uzamış kıvrılmış çok tatlı maaş..

fikriyecim sanberk çok büyümüş geldi gözüme maaşallah yaa koca delikanlı oldu.özellikle bahçıvanlı resme bayıldım çoooook tatlıopuyorumnanaktan

bu da benim uslu kızım karıştırmadığı delik yok .. bi de eline bişey geçirdi mi sote bi yerlere kayboluyo kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: Merveye bak cok yaramazmis.Hep erkekler yaramaz sanmistim oyle degilmis demekki annesi kek yapacak kizin sen kizma tabiki.
Ama ona kizmadan aglamasi cok guldurdu beni.:roflol::roflol: akili sey.:sm_cool:

Son düzenleme:
fikriyecim sanberk çok büyümüş geldi gözüme maaşallah yaa koca delikanlı oldu.özellikle bahçıvanlı resme bayıldım çoooook tatlıopuyorumnanaktan

evet canim gercekten oyle ben bile buyudunu fark ettigisem demekki gwrcekten buyumus.Saclarini kestirmeyi dusunuyorum ama kiyamiyorum da.Fazla kesmem herhalde ama ne yapayim ben tariyorum o hemen elinle karistiriyor oyle dagnik saclarla geziyoruz.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…