2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

sağol canım pek vaktim olmuyor gerçekten
çok sıkıntılı günler geçiyoruz nehirminam ve ben
eşim ile boşanıyoruz evden ayrıldım annemler ile kalıyorum ben
sen az çok biliyorsun sorunları eşimin annesi sonunda yaptı yapacağını
herseyin hayırlısı diyorum ama üzülmedende edemiyorum çok haksızlığa uğradım
yalan dolan bitirdiler evliliğimizi bundan sonrası nehir ve benim için nasıl hayırlı olacaksa öyle olur inşallah 5 aydır ne beni nede nehiri arayıp soruyor bu pazar mahkeme ara kararı ile nehiri almaya gelecek kızım çoktan unuttu babasını banada çok düşkün nasıl olacak bilmiyorum alıp yavrumu beni ve kızımı bir gece vakti sokağa atan o kadına götürecek çok üzülüyorum çok anlatamam kızlar haklıyken haksız olmak buymuş demek Allaha havale ettim hepsini 5 kasımda duruşmamız var ne diyim nelerle uğraşıyorum birde nehirim etkilenmesin diye güçlü olmak zorundayım dualarınızı eksik etmeyin benden ne olur alıp götürmesinler yavrumu

semra canım yaaa okurken tüylerim diken diken oldu... tahmin etmiyordum hiç böyle bişeyi.. Hayırlısı olsun tatlım yaaa... Ne diyim Allah görüyor herşeyi.. Minicik yavru... zaten küçük olduğu için mahkeme sana verir... kanım dondu resmen... konuşalım mutlaka. hatta görüşelim... numaram var mı sende hala?

semrascım hakkınızda hayırlısı cnm çok üzüldümm ins atlatırsınızz bu durumları hayırlısıyla cnmm

Allah'im yardimciniz olsun semracim of ya lanet olsun boyle yuvalari yikanlari emi Hakkinizda ne hayirlisi ise o olsun guzelim ....

semra canım yaaa okurken tüylerim diken diken oldu... tahmin etmiyordum hiç böyle bişeyi.. Hayırlısı olsun tatlım yaaa... Ne diyim Allah görüyor herşeyi.. Minicik yavru... zaten küçük olduğu için mahkeme sana verir... kanım dondu resmen... konuşalım mutlaka. hatta görüşelim... numaram var mı sende hala?

sağol meralcim biryerlerde olması lazım yalnış hatırlamıyorsam tlf no bu akşam bir bakayım bulamazsam haber veririm sana gene hayırlısı diyorum bende artık elden birsey gelmez

bu çocuk bir türlü normal şekilde uyumayacak mı yahuuu
:roflol:

annesinin tontigi hastalıktan yeni yeni kurtuluyor teyzeleriii

uyuma.jpg

sanberkin uyuma sekli

buda yiğit eren paşa:)))))))
[

Diğer topik'e ekledim. Burdan da eksik kalmayalım opuyorumnanaktan

burda öpücük veriyor annesine kuzum...
1001632g.jpg

çikolata yemiş Selin...
1001629h.jpg

Resim çekmeye başladığım an üzerime doğru gelip makinayı alıyor elimden. Zar zor yakaladım bunu da...
1001626d.jpg

sanberknaselo.jpg

bizde eksik olmayalim.Sanberk bulgaristanda.

bu da benim uslu kızım karıştırmadığı delik yok .. bi de eline bişey geçirdi mi sote bi yerlere kayboluyo kaydirigubbakcemile3

25702513.jpg

ALLAHIM HEPSINI NAZARLARDAN KORUSUN :nazar::nazar:

hilmiş iyi olmuş kıss böyle.. hepsini birarada yeniden gördük sayende.. tü tü tü maşallah hepsine...

hilmiş eline sağlık şekerim allahım hepsini nazarlardan korusun içinde benim sosisimide:nazar:

valla görmediğim resimlerde varmış hepsine kocaman maşallahhh öptümm totilerden hepsininnkaydirigubbakcemile3

semrascım hayırlısı neyse o olsun hayatım... güçlü olmak zorundasın yavrun için dimdik ayakta dur.. o insanlarada dünyanın başına yıkılmadığını göster mutlu görün.. ama kızının kafasında kötü bi baba figürü yaratıp onun küçücük dünyasında fırtınalar kopartma... konuyu bilmiyorum tabii ama ilk boşanan çocuğu olan kadın değilsin.. kızına yine çok güzel bir hayat sağlayabilirsin eminim... dualarım seninle canım...

masallah sosisimee çok guzelll nazar değmesinn

sağolun kızlar a.s.
denizcim egeye bahriyeli kıyafeti çok yakışmış:nazar: küçükkende buna benzer bi kıyafeti vardı sanırım denizcimi olacak neekaydirigubbakcemile3

SEMRACIM CANIMM OKURKEN ÇOK DUYGULANDIMM RABBIMM SENı VE KUZUNU AYIRMASIN ıNŞALLAH DUALARIM SıZıNLE..ALLAH YARDIMCIN OLSUNN CANIMMM..SAKIN KENDINI ÜZMEE SANA HAKSIZ YERE BU EZıYETI EDENLERE BIGÜNN ALLAH MUTLAKA HAKETTıĞı CEZAYI VERECEKKTıR CANIMMM..

AYŞEGÜLCÜM MAŞALLAH DURUYA KIZ ÇOK BOYA GITMIŞ DURU HANIMDA EREN GIBI MAŞALALHH YAAAAA...

HıLMıŞıM EMEĞıNE SAĞLIK GÜLÜMMMM..
DENIZCIM MAŞALLAH EGEYE NERDEN BULURSUNUZ BÖYLE DENIZCI kıyafetlerını buralarda bulunmuyorr..

tskler teyzeleri ewet aysegulcum kuceuukende vardı bu hediye geldi çok yakısıo gerçekten kuzumaa küçük bahriyelim benimm:))

semracım hakkında hayırlısı canım .. madem dönüşün yok artık hiç üzülme cnm.. sebep olanlar Allah tan bulsunlar ne diyelim .. :çok üzgünüm: dünya güzeli yavrunla bu günleri çok geride bırakıp çok mutlu olursunuz inş. opuyorumnanaktan

tombul sosis duru , bahriyeli eren e maaşallaaahh :nazar:

fahroş erene asker yeşili de çok yakışır sarışın olduğundan cnm ..

bi maaşallah da hilmiyeye .. :nazar: resimleri üşenmemiş toparlamış yine.. gazeteci ruhu görüyorum bu kızda alkisalkisalkis

X