Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım pek vaktim olmuyor gerçekten
çok sıkıntılı günler geçiyoruz nehirminam ve ben
eşim ile boşanıyoruz evden ayrıldım annemler ile kalıyorum ben
sen az çok biliyorsun sorunları eşimin annesi sonunda yaptı yapacağını
herseyin hayırlısı diyorum ama üzülmedende edemiyorum çok haksızlığa uğradım
yalan dolan bitirdiler evliliğimizi bundan sonrası nehir ve benim için nasıl hayırlı olacaksa öyle olur inşallah 5 aydır ne beni nede nehiri arayıp soruyor bu pazar mahkeme ara kararı ile nehiri almaya gelecek kızım çoktan unuttu babasını banada çok düşkün nasıl olacak bilmiyorum alıp yavrumu beni ve kızımı bir gece vakti sokağa atan o kadına götürecek çok üzülüyorum çok anlatamam kızlar haklıyken haksız olmak buymuş demek Allaha havale ettim hepsini 5 kasımda duruşmamız var ne diyim nelerle uğraşıyorum birde nehirim etkilenmesin diye güçlü olmak zorundayım dualarınızı eksik etmeyin benden ne olur alıp götürmesinler yavrumu
semra canım yaaa okurken tüylerim diken diken oldu... tahmin etmiyordum hiç böyle bişeyi.. Hayırlısı olsun tatlım yaaa... Ne diyim Allah görüyor herşeyi.. Minicik yavru... zaten küçük olduğu için mahkeme sana verir... kanım dondu resmen... konuşalım mutlaka. hatta görüşelim... numaram var mı sende hala?
sanberkin uyuma sekli
Diğer topik'e ekledim. Burdan da eksik kalmayalım opuyorumnanaktan
burda öpücük veriyor annesine kuzum...
çikolata yemiş Selin...
Resim çekmeye başladığım an üzerime doğru gelip makinayı alıyor elimden. Zar zor yakaladım bunu da...
bizde eksik olmayalim.Sanberk bulgaristanda.
bu da benim uslu kızım karıştırmadığı delik yok .. bi de eline bişey geçirdi mi sote bi yerlere kayboluyo kaydirigubbakcemile3