2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

maşalah asyayayaa ceylan giberdırım senı cee dıyip kaçma bak çalışmıyormuşundaaa çıbık dön evineeeeee:eek:lmaz:

masallah hepsine çok guzeller allah nazarlardan saklasın bende eklerim kuzumun resmini merzifona dönünce insallahh

burdayım kızlarrrr slm geliyoruım bi kaç gündür ama fazla takılmamak en güzelii
pasaklı oluyorummm sonra

maaşallah duygu yaa seninkide büyümüş len:))) daha bi yağuşuklu olmuş sanki seninki ha:nazar: geçen hilmişede söledim kocaman oldu bunlar yaa.. bebek değiller artıkk çocuk sınıfındalar:))

hakikaten duyguş yaaa degişik uyuyor ege paşa:emir_bebek:maşallah kocaman olmuş bu arada geçmiş olsun sanırım hastaydı tam bilmiyorum yazmışsın amaa.s.

maaşallah duygu yaa seninkide büyümüş len:))) daha bi yağuşuklu olmuş sanki seninki ha:nazar: geçen hilmişede söledim kocaman oldu bunlar yaa.. bebek değiller artıkk çocuk sınıfındalar:))

evet çok büyüdülerr bebeklik çoktan bitti çocukluğa girdiler ..ama simaları nasıl değişiyorr.nerde kafasında bir tutam tüy ege nerde bu yakuşukluudelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

duygu sen napıyon bu çocuğa heder ediyon bu akdar bayılıyorrrr:1shok:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

uyuma.jpg

sanberkin uyuma sekli

masallah egeyee sanberke çok şeker olmuslarr bizimkide aynı şekilde uyuyo hep yüzüstü bebekliğinden beri öle uyuyo aman uyuusnlarda nasıl uyurlarsa uyusnlar.)))

evet aslinda bunu yaprken ilk 12 ayini yapmak istedim ama fotoraflari arasindan cakamadim.Baktimki sadece 3 ay icinde bile cok degismis.

benim kızım hiç yüzüstü yatmadı .. ege nin dişlere bayıldım yanlız .. :nazar: fikriyecim sanberk büyüdükçe güzelleşmiş ama bebekliği de çok tatlıymış maaşallaahh :nazar: şu an saçları filan da uzamış hele ticker deki fotoyu çok beğendim kiraz dudaklı.. ege de de sanberk te de kız güzelliği var ..:nazar:

Son düzenleme:
X