maaşallah duygu yaa seninkide büyümüş len:))) daha bi yağuşuklu olmuş sanki seninki ha geçen hilmişede söledim kocaman oldu bunlar yaa.. bebek değiller artıkk çocuk sınıfındalar:))
maaşallah duygu yaa seninkide büyümüş len:))) daha bi yağuşuklu olmuş sanki seninki ha geçen hilmişede söledim kocaman oldu bunlar yaa.. bebek değiller artıkk çocuk sınıfındalar:))
evet çok büyüdülerr bebeklik çoktan bitti çocukluğa girdiler ..ama simaları nasıl değişiyorr.nerde kafasında bir tutam tüy ege nerde bu yakuşukluudelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
duygu sen napıyon bu çocuğa heder ediyon bu akdar bayılıyorrrr:1shok:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
masallah egeyee sanberke çok şeker olmuslarr bizimkide aynı şekilde uyuyo hep yüzüstü bebekliğinden beri öle uyuyo aman uyuusnlarda nasıl uyurlarsa uyusnlar.)))
benim kızım hiç yüzüstü yatmadı .. ege nin dişlere bayıldım yanlız .. fikriyecim sanberk büyüdükçe güzelleşmiş ama bebekliği de çok tatlıymış maaşallaahh şu an saçları filan da uzamış hele ticker deki fotoyu çok beğendim kiraz dudaklı.. ege de de sanberk te de kız güzelliği var ..