2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Febıcım masallah kızına hıc cırkın degılmıs,dogustan cok guzel be,

gencıza duru da hı de cırkın bebek degıldı ben onun ılk fotorafları da bılıyorum hep boyle guzel ve tatlıyıdı.belkı de sımdı cok guzel oldugu ıcın sana oyle gelıyor.

feride merve hiç değişmemiş sanki kuu.tabi büyüdü o ayrı ama büyük bi değişim geçirmemiş doğduğundada çok güzelmiş pamuk pamuk.

Febıcım masallah kızına hıc cırkın degılmıs,dogustan cok guzel be,

gencıza duru da hı de cırkın bebek degıldı ben onun ılk fotorafları da bılıyorum hep boyle guzel ve tatlıyıdı.belkı de sımdı cok guzel oldugu ıcın sana oyle gelıyor.

feride merve hiç değişmemiş sanki kuu.tabi büyüdü o ayrı ama büyük bi değişim geçirmemiş doğduğundada çok güzelmiş pamuk pamuk.

sağolun kızlar gerçekten de çok büyük bi değişim geçirmedi merve biraz boyu uzadı o kadar kaydirigubbakcemile3

durunun ve sanberkin de bu şekil fotoları gelir heralde bekliyorum zemuszemus

feridemm maşalah merve mıracaa hakkat pek değişmemiş senın kuzuuu...bu arada playscoolun o arabasından bızdede var ama eren hıç oynamıyorr boşuna almışımmm:KK43:(((((((

feridemm maşalah merve mıracaa hakkat pek değişmemiş senın kuzuuu...bu arada playscoolun o arabasından bızdede var ama eren hıç oynamıyorr boşuna almışımmm:KK43:(((((((

ayy sorma cnm yaa sanki bizimki oynuyo.. merve de oynamıyo hiç yüzüne bile bakmıyo.... sokağa çıkartınca belki işte....

erenin de bebeklik fotolarından koysana bakalım değişmiş mi? bence o da hiç değişmedi ..

ayşegül sen benim fıstığıma çirkün mü demişsin bugün farkettim .. sensin çirkün delüüü lülülülülülü

buda durunun karışık resimleri.ben feride gibi ay ay ayırmamıştım şimdi öyle karışık koydum.ilk iki ay çok farklıydı duru.büyüdükçe her bebek gibi beyazladı kaşı gözü oturdu tontikleşti haliyle güzelleşti :))

Son düzenleme:
cnm duru da aynı yüz aynı gözler kirpikler yanaklar tek fark beyazlamış gerçekten bi de durunun şu an saçları çok güzel.. saç çok değiştiriyo yaaa.. benim kızın kafasını kel yaptığımda siması çok değişti ... hala daha tipimiz düzelmedi hala erkek sananlar oluyo :KK70: hasılı halt etmişsin benim yeğenim doğuştan güzel naniknanik huyları ve bahtları da güzel olur inş..:Saruboceq:

selam kızlarrr tekno msjını gördüm canımda yok işe başlamadım ama asya artık durmadıgı için ve evim büyük oldugu için işim hiç bitmiyooo pc başına oturuncada pasaklı oluyrummm öptm herkezi

ceylan hoşgeldin canımmm tahmin ettimm ekranda olmadıüını işinde hayırlı olsun kuzuya annenmi bakıyorr..

maşallah asyaya koca kız olmuşş....
doğum günüde çok neşeli geçmiş bu arada ev de süper olmuş ceylan güle güle otur ..

Asya nin pastasi cok guzelmis ta bir kiza yakasacak bir pasta suslu,pembe.Cok begendim.hihoyyyt kesin dogum gununz cok guzel gecmistir.
Durucum beyazlamis,buyumus daha da guzel olmus,Tekrar soyluyorum annesinin kullaklarini cekecem Durucumun cirdkin demesi icin.:eek:klava:

X