2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kıss adam olmuş seninki resmen.... gözlüklü pozlara bittim. hele de ilki harika.. ne diyosun len der gibi bakmış sıpa..

gözlükleri kafasina kendisi takmis öle geziyordu evde :))) esek sipasi..
bunlarida az önce cektimm..

masallah ne tatli bir bebebis.Aslinda bebek dememiz lazim o artik kocaman olmus SANBERK ONA abi der artik.

masallah egeme cokk tatliii.. ayni ayakkabinin siyahi bizdede var canimm..

arabada kavanoz vermekte büyük cesaret yani :))
daha bi sürü yorum yapmistim geyikte ama silinmisti

oooooooo yakuşuklu delükanlılar gelmiş.. azım sulandı hepisini yesem doymam kaydirigubbakcemile3

efeme bak sıpamm ıyıce kocaman oldu artukk yaaa ayru bı yakuşukluluk gelmiş annesı bu oğlanaa dıkkaat et kızlaraa kaptırmaa bıd bu oğlan sankı çok çapkın olacak gibi gelıyor bana allah kolaylık versınn kızlarr kapıdan ayrılmaz vallaaa şakkıdı :jeyyar:

fıkriyemmm maşallah pamuk oğlanınaaa nekadar değişiyorlar yaa kısa zamanda senın oğland eren gıbıı pamukkk bembeyazz:)

duygum yaa sneın oğlanı teyse kızının oğluna benzetmeye başladımm bakışlar aynı çok tatlı maşallahh kıtır kıtır yıyesımm geldıııı hammmmmmmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook

kizlar bilimiyorum ama size boyle geliyor mu.Yeni dogum yaptigimda sanki benim bebegim cok guzel ve tatliydi,ama simdi fotoraflara bakinca o zamanki kadar guzel gelmiyor hatta aaa biraz cirkinmis diyorum.

fikriye aynen canım.doğduğunda dünyanın en güzel bebeği gibi geliyodu ama şimdi resimlerine bakınca biraz değil baya çirkin diyorumsırnaşık şey.

kızlar yazdıklarınız bana bi fikir verdi ve bu resmi hazırladım .. hadi siz de yapın yerimseniben

...........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…