2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

alevcim kızın ne kadar maşallah annesi sarkık dudaklarını yemek istedim vallaaa bizimde 3 tane köpek diş geliyo kaşık görmek istemiyo zilli ecoş 1 yaşından sonra 2 azı 1 köpek çıkardı şimdi 3 tane köpek dişi yplda mahvoldu yavrucaklar yaaaa ne zaman bitecek bu diş çilsi acaba...

meralcim, rosecum teşekkür ederiz ii dileklerin için öpüyoruz sizi

ay masallahh cokk tatli zeynep kuzuu yerim ben senii.. kiyamaM cok gecmis olsun cnm.. insallah distendir atesi..
bunuda az evvel cektimm taze tazee

hilmişş hayatındaki erkekleri sana hizmet için yetiştriyosun tatlım takdir ediyorum senii:)) maaşallah efemeeee

masallah kuzularaa hepsine kocasman MASALLAHH sanberk irem duru efe hepsi çokk şekelrlerr yaa bayıldımm nazar değmesinnn

ege ve arkadsimin oglu ali eren
aralarinda 5 yas var ama pek belli olmuyor dimi
icinde bulundukları yataksa egenin park yatağı
ikisi nasıl sığdı anlamadım wallaa

hamarat efeye ve pamukoğlan egeye kocaman maaşallah ikiside çok tatlı ikiside tam ısırmalık vallacokacimcoook

evet kizlar daha onceden Sanberk i gormemistiniz.Ben agustos annesiyim ama hep sizi takip ediyorum.
febicigim fotoraflari 10 gun once yapmistik bilmiyorum belki yuz ifadesinden daha kucuk gozukuyor.Ama bizimki sizinkilarden bir ay daha kucuk belki de ondan oyle geliyor.Ben de temuz bebeklere baktim bana da sizinkiler cok buyuk ve akili geliyor.Arkadasimin bebegi 15 aylik temuz bebekler de onun kadar buyuk.Masallah bu temmuz bebislere.

hilmişş hayatındaki erkekleri sana hizmet için yetiştriyosun tatlım takdir ediyorum senii:)) maaşallah efemeeee
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
sormaa canimm.. cok sansliyimm.. bakalim büyüncede yapacakmii.
babasini örnek alirsa yasadim :roflol:
KK dan hic kalkmam artik heheh

ay duygu pek seker cikmiss minik tospaann .. yirim onuuzemuszemus

efe yine iş başında .. kaydirigubbakcemile2 egeye de maaş.

fikriyecim merve 29 temmuz doğumlu sanberkle pek arası yok .. çok tatlı oğluşun masum küçük bir yüzü var melek gibi maaş. boyu da kilosu da çok ii ve güzel de yiyo oğluşun maaş. mervenin de tipi minyon

Kizlar cok sagolun iyi dilekleriniz icin Zeynep bu gece 40 a cikti atesi herhangi bir enfeksiyon yok ama vucudunda kizariklik oldu yuksek atesten heralde gece hic uyumadik onu da uyutmadik atesini dusurmeye calistik muhtemelen distenmis.. Simdi cok sinirli ama atesi dustu ilaclarla...

Bu arada Ege de Efe de cok seker kirmizi yakismis ikisine de:)

çok geçmiş olsun da 2 günden fazla sürerse yine de götür doktora cnm .. 6. hastalık filan da olabilir ..yada herhangi bir viral enf. olabilir .. 40 çok fazla :çok üzgünüm: geçmiş olsun :Saruboceq:

canim karismak gibi omasin ben üc cocuk annesiyim hic birinde dis cikarirken atesi 40 derce olmadi bence baska bisey olabilir sen yarin bi doktora git derim idrar kan felan verin yada kulak iltihabi olabilir

Kizlar gittik zaten doktora ilaclari var temiz birsey cikmadi ama her dis doneminde Zeynep 39 dereceyi buluyor atesi bu gece gene olursa gitcez gene, sabah gittigimizde gecmisti atesi..Sagolun ...

Alevcim çok geçmiş olsun yaaa... Ben TV'de bi doktoru dinlemiştim ve kesinlikle diş çıkarken ateş yapmaz, altında başka sebep vardır diyordu. ama sen de götürmüşsün doktora ve bişey çıkmamış. İnsan kime inanacağını şaşırıyor... İnşallah düşer biran önce.. Zira 40 çok fazla...

Efe ve Ege beylere maşallah diyorum başka da bişey demiyorum...
Askito kıss Sibel'e katılıyorum.. İyi yetiştiriyorsun valla... Benim de görümcemin bi oğlu var 2 yaşında elinden temizlik bezini, süpürgeyi eksik etmez hiç... Babası da feci maço takılır. Öyle görünce oğlunu kuduruyor resmen...

kızlar biz geçirdik 6.hastalığı 3 gün ateş oluyo ama ateş düşürücü ile düşüyo 3 gün sonra ateş kesiliyo sonra 2 gün süren bir döküntü oluyo sonra hiçbirşey kalmıyo antibiyotiğe gerek olmuyo sadece ateş düşürücü kullanılıyo biz dolven kullandık

evet ya o fotorafini cok seviyorum isteseydim oyle yaptirmazdim.Cok tesekur ederiz.

Bizimki galiba halasina cekmis o hep oyle kucuk gosteriyor.Uneversiteyi bitirince herkez liseyi mi bitirdin sorarlardi.Ikimiz ayni yastayiz biraz benzesiyoruz ikimiz ve herkez beni onun ablasini sanirdi.mafoldumben.
Babam da hep genc duruyor abim 8 siniftayken hastanede yatti ve babam zirayete gidince abime abin gelmis derdiler:dance: iste boyle her halde Sanberk de bunlara benzer.

evet canim sukur yemek konusunda artik daha iyiTabi zaman zaman yemeem oluyor ama oyle hergun degil.Mesela dun cok iyi yedi bugun ise sabah az kalsin dovecektim.Sinirlendim 7.00 de kalkti cooooook uykum varda ama ne yapalim kalktim kahvalti hazirladim ona.Ama tek yedigi bir yumurta ve iki tane zeytin ,meyve suyundan iki yudum,bir cay bardagi anne sutu ve iki tane findik.Bakalim oynasin biraz dahan tekrar biseyler vermeye calisacam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…