opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3hilmişş hayatındaki erkekleri sana hizmet için yetiştriyosun tatlım takdir ediyorum senii:)) maaşallah efemeeee
Kizlar cok sagolun iyi dilekleriniz icin Zeynep bu gece 40 a cikti atesi herhangi bir enfeksiyon yok ama vucudunda kizariklik oldu yuksek atesten heralde gece hic uyumadik onu da uyutmadik atesini dusurmeye calistik muhtemelen distenmis.. Simdi cok sinirli ama atesi dustu ilaclarla...
Bu arada Ege de Efe de cok seker kirmizi yakismis ikisine de:)
Kizlar cok sagolun iyi dilekleriniz icin Zeynep bu gece 40 a cikti atesi herhangi bir enfeksiyon yok ama vucudunda kizariklik oldu yuksek atesten heralde gece hic uyumadik onu da uyutmadik atesini dusurmeye calistik muhtemelen distenmis.. Simdi cok sinirli ama atesi dustu ilaclarla...
Bu arada Ege de Efe de cok seker kirmizi yakismis ikisine de:)
fikriye oğluşunun resimleri çok güzel ilk resimde çekmeyin der gibi çıkmış çok tatlıııı ben de çiğdem gibi ilk defa görüyorum kuzunu
çiğdem cnm öpüyorummmmmmmmmm sen kocaman cnm arkadaşımmm
efe yine iş başında .. kaydirigubbakcemile2 egeye de maaş.
fikriyecim merve 29 temmuz doğumlu sanberkle pek arası yok .. çok tatlı oğluşun masum küçük bir yüzü var melek gibi maaş. boyu da kilosu da çok ii ve güzel de yiyo oğluşun maaş. mervenin de tipi minyon