2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Kizlar gittik zaten doktora ilaclari var temiz birsey cikmadi ama her dis doneminde Zeynep 39 dereceyi buluyor atesi bu gece gene olursa gitcez gene, sabah gittigimizde gecmisti atesi..Sagolun ...

canim nerdeyse tum bebekler dis doneminde ates olur.Sen sadece atesi kontrol et ilacini da ver.Bol bol su ve meyve suyu ver.Bizim dr hep boyle yapmami soylerdi.cok gecmis olsun.

girmeyeli topik coşmuş yaa
görs kızın çok tatlı yaa maaşallah canım çokta şık her giydiği yakışmış :nazar:
bu arada turunculu elbisenin aynından bizdede var ama üst kısmı uzun duruyo birazcık sen bişeymi yaptırdın yoksa ben büyük aldığım içinmi öyle durdu anlamadım.

iremi özlemiştim valla gözüm gönlüm açıldı görünce çok sık olmasada arada sırada koy annesi özletme.kocaman gössslerini yerim ben onun çok güzel maaşallah:nazar:

sanberki ben biliyorum zaten çok tatlı büyüyünce çok kalp çalacak kızımada talip olmuştusırnaşık şey ama kısmet değilmiş:icecream:

Evet ya bize vermediler Duruyu.Ah zavaliyiz biz icimiz yaniyor bu guzel Duru icin.Cok sanssiziz biz cooook :a015:

ege ve arkadsimin oglu ali eren
aralarinda 5 yas var ama pek belli olmuyor dimi
icinde bulundukları yataksa egenin park yatağı
ikisi nasıl sığdı anlamadım wallaa

maşalah sarı pamuğumaa nekadr ırı çıkmış maşalah yanındakı oğlan küçük olduğundan olsa gerekkk :jeyyar:

..............................................................................................................................................

Son düzenleme:
........

zeynep duruuuuu biz geldiiikkkk ... a.s.

Son düzenleme:
ay kizlar sunlara bakin bagildim ya.Zeynep ne yaramaz bir kiz tum bezler paketten cikartmis.Masallah.

Merveye bak ona da masallah.Fistik kadar olabilir ama fistiktan daha tatlidir.

topiğin adını değiştirelim lütfen burası güzeller geçit yeri olmuşşşş :nazar::nazar: :teytey:

essek gözlümm senin pabucunu yerimmmmmmm .. hastayim uleynn bu kizaa..
allahim cok tatli hepsiiii .. merveyi cok güzel giydiriyosun annesii gözümden kacmiyor yaniii... tarzin süperr
zeynepte yaramazlik yapmiss afferim kizimaa.. annene bol bol is cikar emii :jeyyar:

duru gelmiş hoşgelmiş maşallah çok tatlı
ayşegül ablamın eltisinin kızı var rana duru aynı ona benziyor yaa şimdi 5 yaşına hala çok güzel niye bilmiyorum ama ikisini çok benzetiyorum

zeynebı göremedım ama emınım çok tatlıdırr..merve ve duruya maşallah çok tatlılar herzamankı gıbıııı yavruşlarrrr

sağolun kızlar a.s.
arzucum bi ara resmini koy gülüm merak ettim şimdi
fahroş alev silmiştir canım resmi

AH AH BU DURU,OGULUM GORMESIN zaten istahsiz daha da istahsiz olur.
Masallah pek de guzel pozlar veriyor.
Evet Febicim bence de bu topigin ismi degistirilmesi gerek.

essek gözlümm senin pabucunu yerimmmmmmm .. hastayim uleynn bu kizaa..
allahim cok tatli hepsiiii .. merveyi cok güzel giydiriyosun annesii gözümden kacmiyor yaniii... tarzin süperr
zeynepte yaramazlik yapmiss afferim kizimaa.. annene bol bol is cikar emii :jeyyar:

saol cnm walla her gün başka başka giydiriyom .. çok hoşuma gidiyo da bi de yürüse hala yerlerde senağlama

X