2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

fikriye oğluşunun resimleri çok güzel ilk resimde çekmeyin der gibi çıkmış çok tatlıııı ben de çiğdem gibi ilk defa görüyorum kuzunu
çiğdem cnm öpüyorummmmmmmmmm sen kocaman cnm arkadaşımmm

görsev canım maşallah bayagı uzunmuş:nazar::nazar:
fikriye canım maşallah kuzuşun çok tatlıııı:nazar::nazar:

fikriye kuuzun maşallah çok şekerrr...nazar değmesinn..nasıl beyeaz ölee maşallahh..

girmeyeli topik coşmuş yaa
görs kızın çok tatlı yaa maaşallah canım çokta şık her giydiği yakışmış :nazar:
bu arada turunculu elbisenin aynından bizdede var ama üst kısmı uzun duruyo birazcık sen bişeymi yaptırdın yoksa ben büyük aldığım içinmi öyle durdu anlamadım.

iremi özlemiştim valla gözüm gönlüm açıldı görünce çok sık olmasada arada sırada koy annesi özletme.kocaman gössslerini yerim ben onun çok güzel maaşallah:nazar:

sanberki ben biliyorum zaten çok tatlı büyüyünce çok kalp çalacak kızımada talip olmuştusırnaşık şey ama kısmet değilmiş:icecream:

oyoyoy yerim ben bunlariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ecenazz popisinimi cimdiklio nazar degmisin diee :roflol:

.................................................................................................................................

Son düzenleme:
alevcim kızının son halini ilk kez yakından görüyorum çook güzel bi kızın var canım allah bağışlasın:nazar: zeynep duruda bizim duru:dance: gibi kıvırcık

alevcim kızının son halini ilk kez yakından görüyorum çook güzel bi kızın var canım allah bağışlasın:nazar: zeynep duruda bizim duru:dance: gibi kıvırcık

Sagol cnm Allah acilarini gostermesin Duru da ecenaz da Irem de hepsi cok tatli.
Zeynep Duru 3 gundur cok atesleniyor distendir diyorum dualarinizi bekliyoruz...

geçmiş olsun canım yaa.doktora götürdünmü? dişten bile olsa doktorun bunu teyit etmesi rahatlatır seni.

öncelikle gecmis olsun alevcim ama coook tatli bbu kiz yhaaaaaaaaa masallahh
daha büyük resim koysanaaa iice görüm fistigii

Her dis doneminde boyle oluyoruz 38-39 arasi atesi ama bu gece de devam ederse goturcem
artik ama alt azi disleri sertlesmis iice cok zor bu dis olayi her donem zok zor atlatiyoruz ishal ates pisik oluyor :KK43:(((

Son düzenleme:
alevcim kzın çok tatlı maaşallah.. az önce resim büyüktü ben yakından gördüm:) dişten olabilir ateşi ama sen yinede doktora götür canımcım...

irem büyümüş annesi saçları da uzamış boncuğun maaşallah.. :nazar:

sanberki ilk defa gördüm kaşlar gözler çok tatlı bişey .. maaş. ama eski bir foto mu acaba bana biraz küçük geldi yüz ifadesinden de olabilir .. maaş. :nazar:

gelelim zeynebe o kolları bacakları ısırıcam onun bi de tontik dudaklarını sarkıtmıyo mu çok şeker kız bu nazar değmesin maaş. :nazar:

,
eloşa maşallah.. genç kız edasıyla yürüyor resmen.. :nazar: :nazar:

bunlar da bizden... ne zamandır resim eklemiyordum... işte karşınızda Selin...

1001315o.jpg

bunlar doğumgününden:
1001403.jpg

[.jpg[/IMG]

meralcımm görmeyelı nekadarda büyümüş bu fıstık maşallahhh çok tattlıııı

tatil fotolarımız teyzeleri]

ALLAM BIDE ŞUNA BAKK YAA POPUSNUDA ÇİMDİKLIYOO AMAN NAZA DEĞMESINN ÇOK TATTLI GÖRSEVCIM FISTIKIN YA SIZDE ÇOK TATLISINI ALLAH MUTLULUĞUNUZ DAIM ETSINNN...

ALLAMM SAÇLARA BAKK YAAAA MAYMUN FIKRIYEM CANIM ILK DEFA GÖRDUM OĞLUŞUNU MAŞALLAHH ÇOK ŞEKER ALAH NAZARLADN KORUSUNNN

dscf4609.jpg

Her dis doneminde boyle oluyoruz 38-39 arasi atesi ama bu gece de devam ederse goturcem
artik ama alt azi disleri sertlesmis iice cok zor bu dis olayi her donem zok zor atlatiyoruz ishal ates pisik oluyor :KK43:(((

ne bu tattlılık kuu zeynep amerıkaya gıttın ıyıce amerıkalılar gıbım olmuşsunn maşalllah sanaa ınşalah dişlerınde enkısa zamanda çıkarda zahatlarsınız kuzucum mujuksss

siboş iremede maşalalh alıntı yapmadımsılceksın dıyee mujukssss...

Günaydınn... İki gün görmedim topik coştu... Şimdi sırasıyla, Sibelcim çok teşekkür ederim canım... Cidden özlemişim İrem'i... Maşallah fıstığıma... Bandanası da ayrı yakışmış... :nazar:

Ecenaz'a da maşallah... Genç kız gibi duruyor... Yürüyüş çok havalı... O tombik bacaklarından ısırmak istedim.... :nazar:

Alevcim uzun zamandır yoktun... Zeynep de çok büyümüş, tam fıstık olmuş. Umarım ateşi de kısa zamanda geçer... :nazar:

Ve 3 çiçek arasındaki tek böcek Sanberk... Yakışıklı oğlan... Büyüyünce yakacak kızların canını fena halde.. :nazar:

X