dalgamı geçiyonn canımm..resimle kıızıı ilerde pişman olabilirsinn..çok çabuk büyüyorlar şimdi çok değişim geçirdiği zmanlarr..ielerde bu kadar sık çekmeye bilirsin ama bu zmanlarını kaçırma derimm:umursamaz:
gorsev tatil yeriniz cok guzel nerde acaba.Canim bebegin beyaz ayakibisin begendim bunlara benzeyen ben de almisti ogluma ama simdi ayni model olmuyor senin aldigin marka ne ben de almak istiyorum.
masallah ecenaza kocaman kı zolmuss sende manken gibisin cnm masallah nereye gitti senin kilolarrr bu arada kızın aynı sen babaya hiç benzemioo masallah size...
İreme maşallah, Çok güzel kız olcek,
Görsev naz kocaman olmuş canım, çokda güzel , temmuz bebişlerinin en uzunu sanırım öyle görünüyor,
Tekrardan maşallah kızlara 41,5 kere,,
arzucum ecoş 1 yaş muyanesinde 81 cmdi şimdi ne kadar bilmiyorum cnm senin zillinin başörtülü resmine bayıldım o da çok büyümüş mşallahh
teknocum o resmi nası yakaladım bilmiyorum komik oldu ama..
fikriye cnm 64 kiloyum daha 4 kilo falan var ama karnım kaldı hep içime çekiyorum gözümü rahatsız etmesin dieee mafoldumben ayakkabıları kayınvalidem almış nerden almış bilmiyorum ama bebek ayakkabası satan yerlerde var onlardan sanırım cnm
sibelcim kızın çok tatlı nazar değmesin die mi koymuyosun cnm haklısın vallaaa